פורסם 2006 ביוני 519 שנים קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי
פורסם 2006 ביוני 519 שנים COD לא בלעדי.כל המשחקים שנינטנדו מייצרת -ויש המוןמ MARIO ועד WARIO וZELDA להמשיך?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים המישחקים של כל יום יהיו מישחקים פשוטים לא צריך ליתלהב מיזה ותתחיל ליקרוא פה על הWII http://www.gamespot.com/wii/index.htmlואם אתה רוצה אזזלדהמאריוקירבימטרואיד ועוד ועוד יהיהו בילעדים נינטנדו מפתחת רצינית וכל המישחקים שהיא מיצרת בילעדים
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר מאריו אתם מחזירים אותי אחורה לתקופת ה NES הישן אני זוכר איך שיחקתי עם אחותי סופר מאריו ברוס בקונסולה הזאת.למרות זאת אני אוהב משחקי אקשן וכאלהריאליזםיהייו משחקים כמו GTA או משחקים ריאליים כי אני לא רואה את זה.למרות זאת המילה הראשונה שעולה לי בראש כשאומרים נינטנדו זה מאריוהוא דומה איכשהו ל SUPER MARIO BROS?אה והאם WII יוכל להריץ משחקים של GameCube?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הWII יוכל להריץ מישחקים של הקוביה בדיסקים של הקוביהומישחקי נינטנדו 64\ SNES\ NES ועוד דרך שרות הורדות בנוגע למאריו הראשון לקונסולה לפי הסירטונים הוא יהיה דומה למאריו 64 אבל יהיו שינוים במישחקיות מישחקים כמו GTA בטח יהיו אבל זה לא הצד החזק של נינטנדו אם אתה רוצה קונסולה שיש לה הרבה מישחקים בסיגנון GTA ומישחקי פעולה לך על ה360לWII בטח יהיו הרבה מישחקים מקורים שליטה חדשה ותמישחקים של נינטנדוגם RPG יפנים בטח יהיו מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.