פורסם 2006 ביוני 619 שנים לכבוד חברת נינטנדו הנכבדה אנו , מעריצי הקונסולות של היצרנית המעולה הזאת , חיים בסרט , שאתם , בתור חברה אדירה בעלת אמצעים בלתי נלעים , תגידו לסניפים שלכם ברחבי העולם , לדוגמא באירופה , ובארצות הברית , שהם יתחילו להפיץ גם בארץ ישראל את הקונסולה המדהימה הזאת . אבל מה , אנו , מעריצי נינטנדו הנלהבים , לא ממש רוצים להבין , שאין בארץ שום חברה גדולה שמעוניינת ביבוא סדיר של המוצרים לארץ , לכן אנחנו נרצה לראות בכל מיני מקומות דוכנים קטנים כאלה , עם נציגים יפניים חביבי פנים , שיקפצו על עוברים ושבים ברחוב , ובזעקות אימה יכריחו אותם לקנות את הקונסולה המדהימה הזאת .לכן , חברת נינטנדו היקרה , אנא מכם , ארזו כ500 נציגים מטעם החברה שלכם , עם ציוד נלווה , וכ2000 יחידות של WII , ארזו אותם היטב , ושלחו אותם לישראל , רצוי בתצורה מוטסת , אך ניתן גם לשלוח אותם במשלוח ימי .אנו מודים לכם מקרב לב , מעריצי WII בישראל , ראש מעריצי הWII , הידוע כstone cold .תודה .צא מהסרט הזה שמישהו יתחיל למכור כאן את הדברים האלה .עד שלא יקום יבואן רציני ומסודר ויחליט להביא אותם לכאן מסניפים מרכזיים של נינטנדו , זה לא יקרה .פשוט לא יקרה .רוצה WII ?סע להולנד ותחזור לכאן עם אחד .או שלא .או שלא תחזור .אין לי מושג .אם אתה כל כך רוצה את הדבר הזה , תראה איך אתה יכול לקנות אותו לא בחנות בארץ במחירי שחיטה .למה אני רואה אנשים מביאים את ה360 מאיביי ? למה שלא תביא אותו משם ?לפעמים צריך להזיע קצת כדי להנות מהפירות שלך .קדימה .תתחיל לחשוב .אף יפני לא ימכור בארץ שום דבר .
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר יאבל אני יודע שהסיכוי נמוך אבל הPS3 יגיעה באופן רישמי וגם ה360 אומנם הנציגויות בארץ והמחירים רחוקים מלהיות כמו בארצות הברית אבל עדין יש נציגויותחוץ מיזה אימיל כמו שאמרתי לא עולה כלום אז מה הבעיה אתה לא שם כסף על לישלוח תמיכתב הזה אפילו לא צריך בול רוצה ליתרום אז תיתרום לפי המיכתב ההומוריסטי שלך יש לך ניסוח ביכלל לא רעאבל אם אתה לא רוצה אז תן לנו לנסות אין לנו גם ככה מה להפסידומאוד יכול להיות שאני יקנה תWII דרך יבוא אפור אם מחירי המישחקים בארץ יהיו סבירים אבל אני מעדיף יבוא רישמי
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני לא מאמין שנלחץ לי F5 וכל הספר שכתבתי נמחק ...ארררררררררקיצר , בקצרה , כל מה שכתבתי היה , שאם וכאשר תשלח לנינטנדו מייל , מישהו בPR אצלהם יהיה מבסוט , אבל תחשוב על זה ככה :אנחנו מדינה של 7 מיליון תושבים .מתוכם .... נניח 20 אלף יקנו את הקונסולה , וזה עוד בהגזמה .לא שווה להם להיכנס לשוק הזה בכלל .ושום חנות לא תרצה את הכאב ראש של היבוא הרשמי של הקונסולה לארץ , כי אז הם יצטרכו לתת שירות / מענה / תמיכה / תיקונים לקונסולות שקיבלת בירושה מהסבתא היפנית שלך .אם אתה באמת רוצה את הWII , האופציה היותר עדיפה בשבילך , היא להביא את הצעצוע מחו"ל .גם יעלה לך פחות , גם יגיע יותר מהר , וגם ... מסטיק תותים עם 3 סוכריות מתפוצצות .
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר אני לא מאמין שנלחץ לי F5 וכל הספר שכתבתי נמחק ...ארררררררררקיצר , בקצרה , כל מה שכתבתי היה , שאם וכאשר תשלח לנינטנדו מייל , מישהו בPR אצלהם יהיה מבסוט , אבל תחשוב על זה ככה :אנחנו מדינה של 7 מיליון תושבים .מתוכם .... נניח 20 אלף יקנו את הקונסולה , וזה עוד בהגזמה .לא שווה להם להיכנס לשוק הזה בכלל .ושום חנות לא תרצה את הכאב ראש של היבוא הרשמי של הקונסולה לארץ , כי אז הם יצטרכו לתת שירות / מענה / תמיכה / תיקונים לקונסולות שקיבלת בירושה מהסבתא היפנית שלך .אם אתה באמת רוצה את הWII , האופציה היותר עדיפה בשבילך , היא להביא את הצעצוע מחו"ל .גם יעלה לך פחות , גם יגיע יותר מהר , וגם ... מסטיק תותים עם 3 סוכריות מתפוצצות .תיראה אני רוצה לנסות רוצה תיתרום אין לי כח ליתוכח על שטויות אני רוצה לנסות לנסח מיכתב טוב ולישלוח ויהיה מה שיהיה יש אנשים שמהמרים בטוטו ובלוטו למרות סיכוים אפילו יותר נמוכים מהרעיון של WII בשיווק רישמי בישראללך תדבר איתם ותגיד להם למה לא להמראני אפילו לא מהמר על זה אפילו לא ב5 אגורות
פורסם 2006 ביוני 619 שנים גם אני אוהב נשים עם ציצים גדולים.[אומרים גדולים או גדולות?ציץ זה מין לא ידוע]
פורסם 2006 ביוני 619 שנים סטון קולדזה לא יעלה להם הרבה כסף לפתוח פה נציגות בישראל?לוג'יק, מי לעזאזל תתן לך למשש את הציצים שלה?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים stone cold, הדבר היחידי שתקבל מהם זה מכתב תודה וסירוב מנומס מאוד. או ליתר דיוק, ניסוח כזה: אנחנו מצטערים מאוד, אבל כרגע לא מתוכנן יבוא של קונסולות למדינה שלך. אולי נשקול זאת בעתיד. תודה על התעניינות, ונשמח לעזור לך בכל שאלה. בכבוד רב, Kazushi Sakuraba logic - איזה גנרל צרפתי אתה מצטט בחתימה שלך?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים צודק זה ציצי וציצים בכל מקרה אם את הציצי תמשש אתה תרגיש כאילו אתה מחשש אני לא מאמין שרשמת את זה , ישרוט :jump1: בכל מקרה , סטוני , תרשום קודם מכתב בעברית , תבקשי יפה ואני אתרגם לך אותו , אבל שלא יהיה ארוך מדי הא!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר בישביל זה פתחתי תדיון1-אין לי מושג איך ליכתוב מיכתב מנוסח טוב2-אם המיכתב יבוא מיותר אנשים אז אולי איזה יפני יתרך ליקרוא אותו ביכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.