פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני יודע שיש באתר כמה אנשים שחושבים ליקנות תWII הבעיה שבארץ שלנו אין אף נציגות רישמית לנינטנדו ואין סימן שתיהיה בקרוב ככה שאנחנו צריכים יבוא אפור ומחירים יותר יקריםהרעיון שלי זה לישלוח מיכתב בקשה לנינטנדו לישקול שיווק של הWII גם בישראלואני יודע שהסיכוי לזה מאוד נמוך אבל אימיל אחד לא עולה כלוםאני מבקש שננסח בדיון מיכתב ומישהו בדיון יתרגם לאנגלית ניכתוב תכינוים בתחתית וניתפלל שאיזה יפני יתרח ליקרוא תמיכתבאפשר גם לשתף אנשים או אתרים שירצו לישתתף ברעיון ולקוות שיקרה נס אני אישית מנסח גרועה וכותב באנגלית עוד יותר גרועה אז אם אתם מוכנים להקדיש כמה דקות בבקשה תעזרוולאנשים שיגידו זה שטויות או יצחקו -בבקשה על תזהמו תדיוןאני יודע שזה ניראה דבילי לכמה אנשים או במיקרה היותר טוב רעיון דפוק אבל בא לי לנסות גם ככה זה לא עולה כלום
פורסם 2006 ביוני 519 שנים חחחחחחחחחחח אני חושב שיש בניטנדו כמה אנשים שיודעים אנגלית אני לא בטוח חח (בציניות..)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים למה חייבים לשלוח לנינטנדו יפןשולחים לנינטנדו אירופה או אמריקה והם כבר יגידו ליפנים
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר למה חייבים לשלוח לנינטנדו יפןשולחים לנינטנדו אירופה או אמריקה והם כבר יגידו ליפניםנינטנדו יפן שולטת בנינטנדו האחרותלנינטנדו אמריקה ונינטנדו אירופה יש שליטה רק בתחום שלהןולמי ששאל מה זה WII קח אתר אוביקטיבי ותתחיל ליקרוא וליראות סירטוניםhttp://www.gamespot.com/wii/index.html
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר נו אז מאיפה לנו איך לדבר איתם ביפנית?המיכתב שאני רוצה ליכתוב יהיה באנגלית אז תפסיקו לידעוג בE3 העובדים של נינטנדו יפן דיברו אנגלית בסדר גמור ויפנים מבינים אנגליתחוץ מיזה אולי מישהו ינסה את קישורי הכתיבה שלו ונתחיל לעבוד על המיכתב בבקשה(קודם בעיברית אחרי זה נחשוב על התירגום)ואם למישהו יש קשרים באתרי מישחקים בארץ ויכול לסדר שיתוף פעולה זה יהיה מצוין
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אז למה לעזאזל כל הזמן יפנים משחקים אותה לא מבינים אנגלית וצריך לעשות להם דיבוב בפס קול של הווידאו?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר אז למה לעזאזל כל הזמן יפנים משחקים אותה לא מבינים אנגלית וצריך לעשות להם דיבוב בפס קול של הווידאו?תיראה נינטנדו כחברה עולמית מעסיקה מספיק עובדים שיודעים אנגליתיש להם גם אנשים שמתרגמים מישחקים מיפנית לאנגלית אז תפסיקו לידעוג בעיניןאני די בטוח שנינטנדו מקבלת מספיק מיכתבים באנגלית במחלקה לפניות הציבור שלה או איך שזה ניקרהחוץ מיזה אפשר לישלוח גם עותק לנינטנדו אירופה כי חלק מהחברות משווקות בישראל מנציגויות באירופה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר למה שינו לרבולושין שם ? ואני יכול לעזור במכתב אם צריך עזרה.. הרוולושן היה שם בינים כמו שהיה דולפין לפני קוביה ו"פרויקט מציאות" לפני נינטנדו 64 הם החליטו שהשם הסופי יהיה WII והשיקו פירסומות וכו שקשורים בשם ואם אתה מעונין בבקשה הדיון פתוח לכולם להתחיל לנסח מיכתב הי אני גרועה בניסוח אבל אני יתחיל תמיכתב -ליכבוד חברת נינטנדו הניכבדה (הי אתם יכולים לשנות גם תפתיחה אם זה לא טוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.