פורסם 2006 ביוני 519 שנים יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+וראוטר חוטי של 3com.איך אני מחבר את המודם לראוטר?החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים לא הבנתי למה אתה צריך את שניהם אבל בכל אופן אתה יכול להפוך את המודם לראוטר ובזה פתרת את הבעיה
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר מה זה יעזור לי שאני יהפוך אותו לראוטר?יש לו רק יציאה אחת...אני רוצה לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים
פורסם 2006 ביוני 519 שנים או שתחבר מפצל (סוויץ) של שתיים שצריך לעלות גג 80 שקל או שתחבר עם עוד כרטיס רשת שיחובר על המחשב השרת . מה שבטוח שאתה לא צריך גם מודם וגם ראוטר .
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר ראוטר כבר יש לימפצל לאוהנה חסכתי 80 ש"חהשאלה אם אפשר לחבר אינטרנט עם חייגן דרך הראוטר
פורסם 2006 ביוני 519 שנים כן, אפשרכמו שאמרו קודםבמקום שהמחשב יחייג דרך המודם, כמו שהיה לך עד עכשיו (זוכר ? הגדרת חייגן PPPOE פשוט, כנראה בעזרת התמיכה של הספקית שלך או של בזק)מה שייקרה הוא, שמעכשיו הראוטר יחייג דרך המודם, ויקבל אינטרנט כתוצאה מכך (ואת האינטרנט יחלק למחשבים שלך)כל מה שצריך לעשות הוא להגדיר את הראוטר שיעשה את החיוג עם ההגדרות הנכונות, ועם שם המשתמש והססמא שלך.ולפי דעתי זה מיותר להפוך את ה ECI לראוטר ולחבר אליו סוויצ' , א. אמת מכיוון שכבר יש לך נתב יותר טוב ממה שה ECI יכול להיות בפוטנציאלב. מה זה משנה סוויצ' או הנתב הקיים ? בכל מקרה זה צורך עוד חיבור חשמלי, אין פה חסכון במשהוג. ככה גם נשאר לו המודם של בזק, במידה וקורה משהו לנתב - אלטרנטיבה. (+מקבל תמיכה במצב מודם)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים תחפש באינטרנט את המנואל של הראוטר שם תקבל את הIP שאיתו אתה נכנס להגדרות דרך הדפדפן ... במידה ותרצה להפוך את הECI לראוטר אז יש באתר של BEZEQINT מדריך מפורט במסמך PDF
פורסם 2006 ביוני 519 שנים להכניס בדיוק את אותם ההגדרות כמו שאתה מגדיר חייגן רק בתבנית מוכנה שיש כבר בראוטר , זה ממש לא קשה למציאה כאתה משחק קצת בהגדרות הראוטר .כשאני אומר אותם הגדרות אני מתכוון לשם משתמש וסיסמא כמובן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.