פורסם 2006 ביוני 519 שנים תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing in the email" ; num = 1; } } if(document.club.phonenumber.value.length < 10) { if(document.club.phonenumber.value.length > 0) { msg = msg + "phone number too short" ; num = 1; } } if(document.club.phonenumber.value.length == 0) { msg = msg + "phone number field is empty" ; num = 1; } if(num == 0) { msg = "great!" ; } alert(msg); } </script>עכשיו מה מעצבן פה שהכל עובד יפה וטוב אבל כשה הוא נותן את הודעת השגיע שהשם ריק או משהו כזה כל השגיות מחוברות אני רוצה שאחרי כל שגיעה השגיעה הבאה תיהייה בשורה חדשה וזה הכל מחובר כזה ומכוער.תודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים למה שהוא ירד שורה אחריי כל שגיאה אם לא אמרת לו לעשות את זה?אחריי כל מחרוזת שגיאה תוסיף [left]<br />[/left]
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אה לא שמתי לב שאתה עושה את זה ב-alertחשבתי אתה מדפיס את זה על הדף עצמואתה צריך או לרדת שורה אחריי השגיאה ואם זה לא עובד אז להוסיף את האסקי של ירידת שורה(נדמה לי ש-13 או משהו כזה)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים עזוב את זהנסה לכתוב \nרק כדי שתידע לעשות את זה נכון עדיף לרשום\r\nשזה צאר10 וצאר1310=מחזיר את הסמן לתחילת השורה13=מוריד שורהזה כתיבה נכונה על וינדאוז ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.