פורסם 2006 ביוני 519 שנים [flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני משתמש בקספרסקי 6,אנטי וירוס טוב,השתמשתי גם בNOD32 - גם אחלה אנטי וירוס.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים ההבדל הכי גדול זה הממשק! סוף סוף נוח וברור.עוד חידש זה שהFW שלהם מגיע עם רשימת תוכנות מוגדרת מראש לגישה לרשת.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני לא מדבר על firewall אני מדבר על משהו שעובד כמו ה IMON ב Nod32... כאילו בודק וירוסים בקבצים אפילו באמצע ההורדה... או בסופה לפני שאתה פותח את הקובץ...קספרסקי עושה את זה?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני לא מדבר על firewall אני מדבר על משהו שעובד כמו ה IMON ב Nod32... כאילו בודק וירוסים בקבצים אפילו באמצע ההורדה... או בסופה לפני שאתה פותח את הקובץ... קספרסקי עושה את זה? אני יודע על מה אתה מדבר... זה נקרא AMON וזה בודק קבצים בזמן-אמת זאת אומרת ברגע שאתה פותח קובץ ישר הוא בודק אותו גם אם תפתח אותו פעמיים ב10 דקות הוא יבדוק אותו מחדש כל פעם אין לי מושג אם יש את זה בקספרסקי אבל רציתי לפרט את תגובתך כדי שאנשים יבינו
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני יודע על מה אתה מדבר... זה נקרא AMON וזה בודק קבצים בזמן-אמת זאת אומרת ברגע שאתה פותח קובץ ישר הוא בודק אותו גם אם תפתח אותו פעמיים ב10 דקות הוא יבדוק אותו מחדש כל פעם אין לי מושג אם יש את זה בקספרסקי אבל רציתי לפרט את תגובתך כדי שאנשים יבינו לא אני מדבר על IMON שזה אותו דבר רק שזה בודק קבצים online.... שאתה מוריד וכל זה...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים לגבי NOD32 הוא גורם בעיות עם Azureus ותוכנות דומות.אתה מכניס את Azureus.exe ל-Exclusions שב-IMON ונפתרה הבעייה. כנ"ל לגבי כל תוכנת P2P שעושה בעיות כאילו (אם בכלל)NOD32 - האנטיוירוס הכי טוב שהשתמשתי עד היום. (ניסיתי את כולם במשך השנים, אך לא בהכרח גרסאות חדשות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.