עבור לתוכן

אנטיוירוס - איזה מהם להשתש?

Featured Replies

פורסם

[flas :jump: :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש

פורסם

NOD32 גירסה 2.5 ומעלה . הכי טוב שיש ...

פורסם

איך קספרסקי 6 החדש לעומת nod32?

פורסם

אני משתמש בקספרסקי 6,אנטי וירוס טוב,השתמשתי גם בNOD32 - גם אחלה אנטי וירוס.

פורסם

גם אני עם קספרסקי.

פורסם

אני משתמש בkaspersky 5 עוד לא ניסיתי את 6 (מה ההבדלים ביניהם?)

פורסם

ההבדל הכי גדול זה הממשק! סוף סוף נוח וברור.

עוד חידש זה שהFW שלהם מגיע עם רשימת תוכנות מוגדרת מראש לגישה לרשת.

פורסם

מה לגבי AVG Free?

לגבי NOD32 הוא גורם בעיות עם Azureus ותוכנות דומות.

פורסם

הקספקסקי החדש חוסם איומים מהאינטרנט כמו שNod32 חוסם?

פורסם

יש חבילת AV ויש חבילת internet security שזה FW+AV במוצר אחד.

פורסם

הקספקסקי החדש חוסם איומים מהאינטרנט כמו שNod32 חוסם?

אכן כן,גם בגרסה 5.

פורסם

אני לא מדבר על firewall אני מדבר על משהו שעובד כמו ה IMON ב Nod32... כאילו בודק וירוסים בקבצים אפילו באמצע ההורדה... או בסופה לפני שאתה פותח את הקובץ...

קספרסקי עושה את זה?

פורסם

אני לא מדבר על firewall אני מדבר על משהו שעובד כמו ה IMON ב Nod32... כאילו בודק וירוסים בקבצים אפילו באמצע ההורדה... או בסופה לפני שאתה פותח את הקובץ...

קספרסקי עושה את זה?

אני יודע על מה אתה מדבר... זה נקרא AMON וזה בודק קבצים בזמן-אמת זאת אומרת ברגע שאתה פותח קובץ ישר הוא בודק אותו גם אם תפתח אותו פעמיים ב10 דקות הוא יבדוק אותו מחדש כל פעם

אין לי מושג אם יש את זה בקספרסקי אבל רציתי לפרט את תגובתך כדי שאנשים יבינו :xyxthumbs:

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר... זה נקרא AMON וזה בודק קבצים בזמן-אמת זאת אומרת ברגע שאתה פותח קובץ ישר הוא בודק אותו גם אם תפתח אותו פעמיים ב10 דקות הוא יבדוק אותו מחדש כל פעם

אין לי מושג אם יש את זה בקספרסקי אבל רציתי לפרט את תגובתך כדי שאנשים יבינו :xyxthumbs:

לא אני מדבר על IMON שזה אותו דבר רק שזה בודק קבצים online.... שאתה מוריד וכל זה...

פורסם

לגבי NOD32 הוא גורם בעיות עם Azureus ותוכנות דומות.

אתה מכניס את Azureus.exe ל-Exclusions שב-IMON ונפתרה הבעייה. כנ"ל לגבי כל תוכנת P2P שעושה בעיות כאילו (אם בכלל)

NOD32 - האנטיוירוס הכי טוב שהשתמשתי עד היום. (ניסיתי את כולם במשך השנים, אך לא בהכרח גרסאות חדשות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים