עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה על מה המשחק F.E.A.R ?

Featured Replies

פורסם

ואל תשלחו אותי בבקשה לקרוא עליו כי כבר עשיתי את זה.

האם הוא דומה ל-FAR CRY בשלבים בתוך המעבדות ?

פורסם

יש תדמו אם אתה רוצה לנסות לפני שאתה קונה .

יש פה תמונות סירטונים מידע וביקורת:

http://www.gamespot.com/pc/action/fear/index.html?q=F.E.A.R

והמשחק לא בסיגנן FAR CRY בכלל הוא יותר אפל ויותר יפה לפי דעתי.

פורסם

יפה יותר מ FAR CRY עם מנוע גרפי איכותי וכבד יותר.

משחק אחד המפחידים ביותר מן הסתם - FEAR..... ואל תשכח להשאיר תדלת של החדר פתוחה כשאתה משחק... :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

אגב,איך המשחק מחזיק על AMD 3800 DUAL CORE עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך X1800GTO ?

פורסם

המשחק לא יכול לבקש יותר... .

יריץ ללא בעיה על הגדרות מקסימום..

פורסם

משחק מגניב

השלבים ההתחלתיים די אווירתיים,אבל מאמצע המשחק הוא פשוט נהיה ע-נ-ק

בכל מקרה,זה משחק אימה עם שילוב הרבה סטייל של מטריקס [יש בו BULLET TIME הכי יפה שראית במשחק פעולה+אפשרות ללכת מכות,וזה מגוף ראשון]

יש לו עלילה מצוינת,אבל ממש מסובכת,אז תשים לב לכל פרט ופרט.

פורסם

^^^

מחזק+משחק באמת בין היפים ששיחקתי פעולה מגוף ראשון משהו רעיל!איזה גראפיקה ואיזה אפקטים,עלילה מדהימה והכי חשוב-מפחיד .

ד"א אם עוד מישהו סיים את המשחק וראה את הפיצוץ המרהיב בסוף זה פשוט אדיר@!#!$ איזה גראפיקה איזה חזק זה!@$#

פורסם

^^^

מחזק+משחק באמת בין היפים ששיחקתי פעולה מגוף ראשון משהו רעיל!איזה גראפיקה ואיזה אפקטים,עלילה מדהימה והכי חשוב-מפחיד .

ד"א אם עוד מישהו סיים את המשחק וראה את הפיצוץ המרהיב בסוף זה פשוט אדיר@!#!$ איזה גראפיקה איזה חזק זה!@$#

מאיפה האומץ לסיים משחק כזה?

אל תגיד לי שעשית את זה לבד גם..

אני עברתי עד עכשיו הרבה מאוד שלבים ובכולם היה מישהו איתי.. אני ממש פחדן או משהו..

פורסם

שיחקתי בדמו וזה לא מפחיד

הרי הילדה הזאת אף פעם לא פוגעת לי בדמות

לא יודע אם היא כן במשחק המלא

בעיקרון אני מפחד רק אם אני יודע שהמפלצת או האיש הרע יפגעו לי בדמות ואז אני באמת מפחד

אבל אם אני יודע שזה סתם סקריפט מעפן שעושה לי כאילו היא הולכת להרוג אותי אז מה אכפת לי? מחכה עד שזה עובר וממשיך

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה לכם,אני אתחיל אותו השבוע.

פורסם

שילוב מדהים בין פעולה בגוף ראשון למשחק אימה,

משחק יפה גם גרפית, סאונד מדהים, מלחיץ, אפקטים פיזיקליים הכי יפים שיש בשוק היום, תהנה! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הערה: בטל את ההצללות רכות (soft shadow), למען fps גבוהה.

פורסם

אכן משחק ממש טוב אבל כבד בטרוף!!!

ותקשיבו לזה סיימתי אותו לבדי בחושך ועם דלת סגרה!

בזמנו כשיצא הדמו הייתי מסיים אותו כמה פעמים רק כדי לראות איך הAI משתנה ממצב למצב!

פורסם

פחחחחח עלק משחק מפחיד חחחח

כולה מידי פעם יש ילדה קטנה ומפגרת שלא עושה לכם כלום ועוד כול מיני הומואים שאומרים משפטים קצרים

אבל משחק מצויין וכיפי לחלוטין :P

פורסם

משחק מדהים... בקרוב גם חבילת הרחבה.

פורסם

משחק מדהים... בקרוב גם חבילת הרחבה.

תן בבקשה קצת פרטים על חבילת ההרחבה, במילים שלך (אין כוח לאתרים, עייף מהעבודה :sleep:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים