עבור לתוכן

מעוניין במידע על SLI ועל CF

Featured Replies

פורסם

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF.

ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

פורסם

אתה מתכוון בין SLI לבין CF

ותחפש בגוגל sli vs. cf תמצא הרבה תוצאות...

פורסם
  • מחבר

על CF סליחה, אני צריך מידע בעברית מאמרים בעבערית חיפשתי פה באתר ואין יש רק על CF וגם זה בקושי בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת איך כל הקטע הזה עובד...

פשוט בגלל זה פירסמתי אשכול אני חייב משהו בעברית...

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

האשכול הזה היה אמור להתפרסם בפורום תצוגה וגרפיקה.

ולמה לעזאזל לשלוח 2 הודעות רצופות ???

SLI - טכנולוגיה של NVIDIA המאפשרת לחבר שני כרטיסים מאותו הדגם

CF- טכנולוגיה של ATI המאפשרת להפעיל שני כרטיסים שלה

פורסם
  • מחבר

מצטער שפירסמתי במקום הלא נכון, עכשיו ב-CF אפשר להכניס גם שני כרטיסיי מסך לא מאותו דגם ככה שזה כבר יתרון אצל ATI לא?

אז למה שיטת ה-CF לא רצה יותר בארץ ומוצלחת יותר מאשר ה-SLI?

פורסם

מצטער שפירסמתי במקום הלא נכון, עכשיו ב-CF אפשר להכניס גם שני כרטיסיי מסך לא מאותו דגם ככה שזה כבר יתרון אצל ATI לא?

אז למה שיטת ה-CF לא רצה יותר בארץ ומוצלחת יותר מאשר ה-SLI?

זה לא ממש ככה, אתה יכול להפעיל שני כרטיסי ATI מאותו מספר דגם (X1800,1900,800) אבל אתה חייב שאחד מהכרטיסים יהיה Crossfire Edition.

כלומר אני לא יכול לשים סתם כל שתי כרטיסים של ATI, זה לא יעבוד.......

אם אני רוצה למשל לעשות CF של X850, אני יצטרך Radeon X850 Crossfire Edition ועוד X850, לא משנה איזה (Pro, XT, XT PE)

זה לגבי הכרטיסי High-End שלהם. כרטיסי Mainstream יותר כמו הX1600 והX1300, לא צריכים מקביל Crossfire Edition, אפשר פשוט לשים שתי כרטיסים כאלה מאותו מספר הדגם....(פועל רק עם סדרת הX1K, סדרת הX הקודמת תמכה בCF רק בכרטיסי הHigh-End)

ובקשר לשאלה שלך, הCF פחות רץ בגלל זמינות של כרטיסי Crossfire Edition (במיוחד בארץ) שיחסית קשה להשיג כאלה (חוץ מסדרת ה1900 שאותם אפשר להשיג בכל חנות היום....), וגם בגלל המחיר של כרטיסי Crossfire Edition בארץ שהוא יקר פצצות....

בקשר לSLI.....

כאן אתה חייב לשים שני כרטיסי מסך מאותו הדגם ולא רק מספר הדגם(לפי מה שידוע לי)

בכל מקרה שני הטכנולוגיות האלה מיותרות לגמרי לדעתי....

כל הקטע הזה של מערך SLI וCF נותן לך שיפור ביצועים של 40% במקרה הטוב, ולא 100% כמו שזה נישמע בתיאוריה, ככה שלדעתי זה סתם ביזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

עכשיו עוד שאלה לי אליך האם זה אפשרי לשים רק כרטיס אחד בנתיים בשיטת ה SLI ובעתיד הטיפ טיפה רחוק להוסיף עוד אחד, לא נראה לי כי זה עובד בשיטה של MAster ו Slave והחיבור ביניהם מתבצע על ידיי Conector לא?

פורסם

עכשיו עוד שאלה לי אליך האם זה אפשרי לשים רק כרטיס אחד בנתיים בשיטת ה SLI ובעתיד הטיפ טיפה רחוק להוסיף עוד אחד, לא נראה לי כי זה עובד בשיטה של MAster ו Slave והחיבור ביניהם מתבצע על ידיי Conector לא?

כן זה אפשרי....

אתה יכול להגדיר בלוח אם או בדרייברים של nvidia אם לעבוד במצב SLI או לא.

ואם אני לא טועה כשאתה קונה לוח תואם SLI, אתה מקבל את הSLI Bridge

(Connector)

בכל מקרה זה אפשרי לעבוד עם כרטיס מסך אחד (כל כרטיס מסך, גם ATI) על לוח SLI....

אבל שני כרטיסי ATI לא יפעלו על לוח SLI...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים