עבור לתוכן

מפרט לאולפן ביתי ולעריכת וידאו - עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין במחשב שישמש אותי הן לעריכת ווידאו מקצועית (בתוכנות Premier ו- Avid Express), והן להקלטת סאונד מקצועית (Cubase ו- Reason).

יש ברשותי כיום כרטיס סאונד + מידי (Maya44 MKII 1.30 ) שמשתמש אותי להקלטות, כך שאין צורך להוסיף כרטיס מסוג זה למפרט.

מחיר מקסימלי: 5000 ש"ח - בלי מסך כמובן.

בנוסף, הייתי שמח לקבל דגשים ממי שמבין בתחום (אבל בבקשה רק ממי שמבין) לגבי מה חשוב יותר וחשוב פחות במחשב מהסוג הזה. שוב אני מזכיר, אני צריך את המחשב גם לעריכת סאונד וגם לעריכת וידאו.

תודה רבה,

שפן כיס

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

.

פורסם
  • מחבר

תודה !

טופל

פורסם

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1450 ¤ 1

GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1

SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 575 ¤ 1

סה"כ 3855.

תראה אני לא מבין גדול בחומרה שצריכה לבוא בשביל קידודים אני רק כמעט בטוח שה930 יעשה את העבודה נהדר בטח ובטח עם תוכנות שתומכות בו.

הארדיסק גדול זה חובה אפילו אפשר לקחת 320.

2GB זיכרון.

מה שנתתי זה הבסיס כמובן לא כולל צורב די וי די מארז+ספק.

וכמובן איזה כרטיס מסך צריך ואם צריך משהו מיוחד למרות שלא נראה לי.

זה הבסיס ואני חושב שהוא יכול להתאים.

חכה לתגובת המומחים בתחום העריכה!

פורסם

לדעתי התקציב הזה נמוך.

צריך מעבד טוב, עם קרור טוב, עם שני גיגה זכרון לפחות, עם הרבה נפח אחסון, כרטיס מסך נורמלי, מארז עם מקום להרבה הרדדיסקים, וספק רציני וחזק. סביר להניח שאתה צריך גם FIREWIRE על הלוח ואופציה נורמלית לרייד, צורב DVD כמובן, ובנוסף עכבר איכותי.

אם תתן יותר אינפורמציה לגבי שטח האחסון הנדרש אז אפשר יהיה לבנות משהו, אבל כנראה שלא בתקציב הזה.

פורסם

למה צריך רייד?

חשבתי שרייד זה רק לחברות\שרתים...

פורסם

יותר מדויק שלמשתמשים ביתיים אין צורך בRAID, זה משפר מהירות ברמה גבוהה, אבל יקר, ואם עושים רק RAID0 אז גם מסוכן במידה זו או אחרת

פורסם

לעריכות מוסיימות רייד יכול לעזור. כמובן שלא עושים רק רייד 0 אלא מגבים אותו לרייד 1 או בוחרים קומבינציה מיטבית אחרת שגם נותנת בוסט וגם בטוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים