עבור לתוכן

לוח ישן לא מזהה צורב DVD צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

נסה לחבר רק את הצורב החדש כמאסטר ותראה אם יש בעיות.

פורסם

ג'מפרת אותו..??

תנסה להרכיב רק אותו....

תנסה להחליף חיבור/כבל...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לגמפ'ר אותו החלפתי כבלים שוב דבר לא עבד אני לא יודע מה לעשות שאני מחזיר את הצורב שלי אז הכול עולה כמו שצריך למישהו יש עוד רעיונות?

פורסם

נסה לחבר רק את הצורב החדש כמאסטר ותראה אם יש בעיות.

עשית גם את זה^^^^^^

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם את זה וזה לא עזר

פורסם

אם זה נתקע בזמן העליה של הWIN אז זה נראה כמו בעיה של המ"ה ולא של חוסר תמיכה של הלוח .

תנסה לראות אם הוא מזהה אותו בBIOS ( שיכתוב את הדגם ושזה DVD ) .

פורסם
  • מחבר

לא זה לא נתקע בזמן העליה לווינדוס הרבה לפניי זה נתקע איפה שרשום מהירות מעבד וזכרון ברגע שאני מחבר הוא נתקע על זיהוי של הצורב ולא ממשיך משם

פורסם

1 תנסה לחבר אותו בשניי הבקרים השונים .

2 תוודא שאתה עם כבל עם 80 גידים , שתומך ה U5

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה לכולם פתרתי את הבעיה עכשיו הבאתי צורב של LG הדגם שלו הוא HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A זה מה שרשום בווינדוס רציתי לדעת איך הוא האם הוא תומך צריבה בעל נפח כפול? ועוד משהו שפותחים אותו לוקח לו כמה שניות לצאת וגם בסגירה היא מתבצעת בשבי שלבים כאלה כאילו זה לא מכה אחת נסגר האם זה טבעי? ורציתי לדעת עוד משהו היה לי צורב LG24x10x40 הוא צרב לי דיסק מלא של 700 מגה ב3 וחצי דקות והצורב שהבאתי הוא צורב במהירות 48 והוא צרב לי דיסק מלא ב3 דקות בערך האם זה בסדר? האם צריך להוריד לו עידכון מהאינטרנט?

תודה רבה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים