פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe),וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה)מה זה בדיוק ?ואיפה אפשר להשיג את זה ?
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים מחבר כן אני מצטער, פשוט לא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשייך את זה. אז כתבתי בשניהם. מצטער...
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים זו פקודת DOS שתפקידה להאיץ את הקריאה והכתיבה לכוננים.משיגים אותה:1. דוס 6.222. דיסקט איתחול של 98 / ME
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים צריך את הSMART DRIVE רק להתקנה או שאם אתה לא מתקין את זה בהתחלה עם הווינדוס אז זה מוריד מהביצועים של המחשבועוד שאלה אם התקנתי ווינדוס 2000 בלי SMART DRIVE ואחרי זה התקנתי ווינדוס XP יהיה לי SMART DRIVE בXP ?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים עשיתי חיפוש לא ידעתי שזה לפני חמש שנים בכל מקרה הדיון קשור לשאלה שלי אז מה זה משנה
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים לא מקפיצים דיונים ישנים, ו5 שנים זה מ-א-ו-ד ישן.בשביל מה עשית חיפוש?חיפוש עושים בשביל למצוא תשובות בנושא שאתה מחפש, לא בשביל להקפיץ דיון ישן, רק במקרה ולא מצאת תשובה - תפתח ת'ראד, ותאמין לי היו מספיק דיונים על SMARTDRV שעונים על כל השאלות שתחשוב עליהם.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים דִימָשְׁקִי, מה זאת אומרת "בשביל מה עשית חיפוש" ?ההודעה שלך היא ספאם טהור, תמנע מזה בעתיד.יש אחראי פורום והוא מחליט מה לעשות במקרים כאלה.gator_play12, זה מצויין שעשית חיפוש, אך שים לב שאם לא מצאת פתרון לבעייתך עדיף שתפתח על הנושא דיון חדש. לא סתם הופיעה לך הודעה על כך שאתה הולך להגיב בנושא ישן לפני שפרסמת את ההודעה שלך בדיון הזה, אשר המליצה לך לפתוח דיון חדש.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים לשאלה:צריך את SMARTDRV בזמן ההתקנה בלבד. חלונות XP כבר ממש לא משתמשת בתוכנה הזו וניגשת לכוננים ישירות. כנ"ל התשובה לשאלה השניה. היא לא מתקינה, כי ממילא לא צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.