עבור לתוכן

המחשב הראשון...(אני מקווה שעדיין לא עשו כזה דיון)

Featured Replies

פורסם

המחשב הראשון שלי הוא 386 אני לא זוכר הרבה עליו למאט שהיה לו משך 14"

פורסם

היה לי גם כרטיס טלויזיה של dooin אם מישהו מכיר את החברה הזאת

פורסם

לי היה 286 עם 512 kb זכרון נראה לי אני לא זוכר שברתי אותו כבר היה לי משעמם בחופש הגדול ;D

פורסם

קומדור 64 + מסך טלויזיה "14 צבעוני של קומדור... ;D

ד"א - ברור שהקומדור היה הכי טוב במשחקים...!!

פורסם

אני ממש, ממש לא זוכר את המחשב הראשון שלי... הייתי בן שלוש!!! אני רק זוכר שהוא נתן לי LOW FPS ב-FROG!

פורסם

המחשב הראשון שקניתי לבד היה P2 350..

עדיין יש אותו פה.

אבל היו עוד כמה מחשבים ישנים מאוד שהייתי מאוד קטן ואבא שלי לא נתן לי לגעת בהם...:) אני לא זוכר איזה.

פורסם

היה לי מחשב כזה מאפן של 133 מגה הרץ עם 16 מגה בית ראם וכרטיס מסך לא ידוע אם אפשר לקרןא לזה כרטיס מסך בכלל

והארד דיסק של גיגה היתם מאמינים ואז גם הופיע סידירום חדש כפול 16 אין יותר מהיר ממנו בעקבות זה שהיתי מנודה כל השנים האלה החברים שלי דיברו על המשחקים וזה ואני היה לי מחשב שלא תמך ב תלת מימד אני חושב עכשיו יש לי מחשב בין הכי טובים באתר

פורסם

פנטיום 100

8 MB מהיר!

CDROM X4

כרטיס מסך SVGA לא זוכר של מי...

W.D 1.2 עדיין עובד!!! ללא סקטורים פגומים! אני משתמש בו לגיבויים.

8)

פורסם

המחשב הראשון שלי היה 286 עם מסך 14" שתמך ברזולוציות של עד 1024\768 ! שבזמנו זה היה אדיר והמחשב סחב דרך ה386 שהיה לי ועד הפנטיום 133 שברגעי השיא הכיל גם וודו 2 !!!

פורסם

הראשון שלי היה SPECTRUM עם 64 KB זכרון מתוכם שמורים 16 KB למ"ה. הטלויזיה הייתה משמשת בתור צג וטייפ קלטות היה כונן דיסקטים...

השני היה 8086 (XT) במהירות 8MHZ או במצב טורבו 10 או 12 MHZ אני לא זוכר בדיוק, 640 KB זכרון, מסך CGA , שני כונני 5.5 אינט"ש 360 KB והארד דיסק עצום של 40 MB (אז....)

מה שכן, מ"ה הייתה יציבה כסלע ולא הייתה בעיה של LOW FPS :-)

פורסם

היה לי מחשב כזה מאפן של 133 מגה הרץ עם 16 מגה בית ראם וכרטיס מסך לא ידוע אם אפשר לקרןא לזה כרטיס מסך בכלל

והארד דיסק של גיגה היתם מאמינים ואז גם הופיע סידירום חדש כפול 16 אין יותר מהיר ממנו בעקבות זה שהיתי מנודה כל השנים האלה החברים שלי דיברו על המשחקים וזה ואני היה לי מחשב שלא תמך ב תלת מימד אני חושב עכשיו יש לי מחשב בין הכי טובים באתר

אני חושב שיש לך מחשב שהוא בין ה286ים הכי מהירים באתר.

פורסם
  • מחבר

זה היה בערך המחשב החמישי שלי...

טוב, אני יספר קצת על ההיסטוריה של המחשבים שלי:

1. rainbow עם כונן אדיר מימדים.

2. xt(לא ההוא שחשבתי שהוא 27mhz, זה מכוון למורעל asus).

3. מחשב עם מעבד 27mhz(לא יודע את השם) שאבא שלי קנה איתו עם צורב לג'וקים(בזכות זה הוא יודע מה זה אוברקלוק) שהוא משתמש בו עד היום כדי לבנות בקרים.

4. at 33mhz, הארדיסק 120mb, איך רציתי באותה תקופה מחשב עם מהירות כפולה(ככה קראו למחשב 66mhz בתקופה ההיא)!

5. pentium 166mhz עם הארדיסק 1gb ו-32mb ram.

6. pentium 166mmx עם 2gb ו-32mb ram(לשני האחים היותר קטנים שלי).

7. pentium 2 200mhz(לעבודה של אבא שלי).

8. pentium 3 500mhz 64mb sdram והרדיסק של 8gb.

9. pentium 3 733mhz 128mb sdram ו-20gb(לעבודה של אבא שלי).

10. pentium 3 800mhz 256mb sdram הרדיסק 20gb.

ומחרותיים אבא שלי קונה לעצמו מחשב עם מעבד 1.4ghz, 512mb ddr והרדיסק 40gb של seagate.

פורסם

זה היה בערך המחשב החמישי שלי...

טוב, אני יספר קצת על ההיסטוריה של המחשבים שלי:

7. pentium 2 200mhz(לעבודה של אבא שלי).

לא היה פנטיום 2 200 MHZ ...

פורסם

המחשב הראשון שלי היה DX4 , ששרפתי אותו אחרי שבוע שהוא היה אצלי , ואחרי תחנונים רבים , קנו לי MMX 200 .

היו ימים .... שחשבת שיש לך ATI 4 MB 3D , שזה היה הכי טוב שיש ואין יותר טוב מזה ...

איפה הוא ואיפה אנחנו ....

חחחחחחחחחח

פורסם

הימים ההם היו טובים אם

סופרמריו

קין

סופהפלקס

דיוקניוקום

ובלבלבהלבהלבלהלבהלבלה

-----------------------------------------------------------------

מפרט המחשב האגדי!:

מחשב 386

מסך 15 אינץ

ועוד המון דברים שאין לי כוח לפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים