עבור לתוכן

MAXTHON

Featured Replies

פורסם

מישהו ממליץ ?(אני מתכוון למי שיש לו נסיון עם הדפדפן ונכנס לאתרים מפוקפקים ,עם פיירפוקס אפשר חופשי...לא יודע מה עם דפדפנים אחרים...)

פורסם

דפדפן מצויין, משתמש כבר חצי שנה ושמח מכל רגע שעברתי מפיירפוקס.

פורסם
  • מחבר

התייחסת למה שבסוגריים ?

פורסם

נכנסתי לאתרים מפופקים ולא היו בעיות עד היום.

פורסם
  • מחבר

שום ספייוור וכו'?

פורסם

נופ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ינסה לכמה זמן :xyxthumbs:

פורסם

למה לרדת דרגה ולחזור לדפדפן גרוע יותר? אין לו חצי מהתכונות ש-FF מציע.

פורסם

למה לרדת דרגה ולחזור לדפדפן גרוע יותר? אין לו חצי מהתכונות ש-FF מציע.

צר לי לאכזב אותך, אבל מקסתון הוא דפדפן מעולה מכמה סיבות:

1. הוא בנוי על המנוע של אקספלורר, וכך אין בעיות של תאימות עם אתרים שעובדים רק עם-Active-X.

2. יש לו את כל היכולות של FF, כמו למשל: טאבים, ציד פרסומות מצויין, אפשרות לבצע undo לחלון דפדפן שכבר נסגר, ועוד...

3. מהיר מאוד!

בקיצור אחלה דפדפן :xyxthumbs:

פורסם

גם לי לצר לאכזב אותך, אבל זה לא ממש ככה.

את 1 אני רואה כחסרון ולא כיתרון, במיוחד ה-ACTIVX.

בקשר ל-2 ל-FF יש את כל התכונות של MAXTHON+הרבה יותר. והבולט ביניהם הוא CUSTOMIZE GOOGLE ש-MAXTHON יכול רק לחלום עליהם..

מבחינת מהירות גלישה, FF עוקף את MAXTHON בסיבוב, במיוחד באתרים עם הרבה תמונות ואוביקטים.

בקשר לצייד הפרסומות "המצוין", נראה כמה זמן לוקח לך עד אתה חוסם אוביקט פלאש, שלא נחסם לבד מההגדרות בברירת מחדל ב-MAXTHON...

ואל תגיד שאין כאלה.

פורסם

גם לי לצר לאכזב אותך, אבל זה לא ממש ככה.

את 1 אני רואה כחסרון ולא כיתרון, במיוחד ה-ACTIVX.

בקשר ל-2 ל-FF יש את כל התכונות של MAXTHON+הרבה יותר. והבולט ביניהם הוא CUSTOMIZE GOOGLE ש-MAXTHON יכול רק לחלום עליהם..

מבחינת מהירות גלישה, FF עוקף את MAXTHON בסיבוב, במיוחד באתרים עם הרבה תמונות ואוביקטים.

בקשר לצייד הפרסומות "המצוין", נראה כמה זמן לוקח לך עד אתה חוסם אוביקט פלאש, שלא נחסם לבד מההגדרות בברירת מחדל ב-MAXTHON...

ואל תגיד שאין כאלה.

אולי חסרון לך כמשתמש FF, אני זקוק לגלישה באתרים ממשלתיים ובנקים, ופה אין לי פתרון ב-FF.

הצייד פרסומות של מקסתון מעולה! אפילו את הפרסומות המעצבנות של YNET הוא חוסם לעומת FF שלא מצליח.

גוגל בשבילי הוא מנוע חיפוש בלבד לא יותר מזה.

האפשרות לעשות undo לחלון שנסגר היא בשבילי אדירה, במיוחד שנסגרים לי המון חלונות בטעות.

פורסם

לי אין צורך באתרים ממשלתיים..מה כבר שכחתי שם..(בכל אופן יש את IE VIEW, ובגלל אתר או שניים, אין טעם להחליף דפדפן)

מעולם לא ראיתי את הפרסומת המעצבנת של YNET...וזה לא כי לא גלשתי שם.

החיפוש משתפר הרבה יותר עם CUSTOMIZE GOOGLE. ממליץ לך לראות סרטון באתר הרשמי אם לא היה לך עסק עם התוסף הזה. חוץ ממנו יש רבים אחרים, כגון REFRESH BLOCKER, שלפעמים זה דבר מאוד מעצבן באתרים.

ולעשות UNDO יש עם TAB MIX PLUS, או תוספים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים