פורסם 2006 ביוני 419 שנים ומחשב לא עולה כמה אלפים???כל כרטיס מסך נורמלי היו םעולה בין 1500 ל-4000 שקלוזה קשור איך בדיוק? עושים השוואה בין ה 360 ל PC, אני לא הולך לשלם כמה אלפי שקלים נוספים בשביל לראות גלים יפים.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ברור שמחשב עולה יותר, וגם מאפשר לעשות יותר דברים... השאלה הספציפית היא, אם במשחק הזה רואים משהו שאי אפשר לראות במחשב בשום אופן... אני חושב שלא... וההבדל הוא במשחק עצמו - שהוא פשוט לא זהה עבור המחשב ועבור ה-XBOX...
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מבחינת משחקים ה-360 לוקחת כל מחשבמבחינת גראפיקה,מבחינת עלות ומבחינת השקע לטווח ארוך.הגראפיקה והביצועים של ה-360 מציגה זהה למחשב של לפחות 10,000 שקל.מתי כבר תבינו את זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?כולכם מנסים להשמיץ את ה-360,אבל בלב כולכם מתים לקונסולה כזאת.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים עוד הוכחה שה-360 לוקחת כל PCבגרפיקה וודאי. הסיכוי היחידי של מחשבים להשיג תצב של הוקנסולות תלוי בHTX של AMD.אבל במשחקיות גם ה360 וגם הPS3 (וגם רוב משחקי המחשב) לא עומדים מול נינטנדו.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים כמו שאני תמיד אומר אני אחזור על זה:למשחקים נטו שזה מגיע לתאכלס , קונסולה עדיפה , לא משנה איזו זה רק לצורך ההבהרה.אבלמחשב יעקוף את הקונסולה בסיבוב כעבור שנה+ ואז מה יגידו בעלי הקונסולות?מי שאוהב קונסולות ומשחקים נטו ,שילך על קונסולהמי שצריך מחשב גם לדברים אחרים ( ובינינו ,מי לא? ) יקנה מחשב טוב ב7K ווישדרג כל שנהזה גם היתרון הכי גדול של המחשב, שהוא מודולרי כמעט לחלוטין.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים כמו שאני תמיד אומר אני אחזור על זה: למשחקים נטו שזה מגיע לתאכלס , קונסולה עדיפה , לא משנה איזו זה רק לצורך ההבהרה. אבל מחשב יעקוף את הקונסולה בסיבוב כעבור שנה+ ואז מה יגידו בעלי הקונסולות? מי שאוהב קונסולות ומשחקים נטו ,שילך על קונסולה מי שצריך מחשב גם לדברים אחרים ( ובינינו ,מי לא? ) יקנה מחשב טוב ב7K ווישדרג כל שנה זה גם היתרון הכי גדול של המחשב, שהוא מודולרי כמעט לחלוטין. צודק! אני גם חושב ככה. בעיה נוספת בקונסולה, גיימרים שוכחים שמדובר על מחיר של משחק בסביבות 400 ש"ח, לאור העובדה שאין כרגע אפשרות לצ'יפ-מוד בקונסולות החדשות.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים כמו שאני תמיד אומר אני אחזור על זה:למשחקים נטו שזה מגיע לתאכלס , קונסולה עדיפה , לא משנה איזו זה רק לצורך ההבהרה.אבלמחשב יעקוף את הקונסולה בסיבוב כעבור שנה+ ואז מה יגידו בעלי הקונסולות?מי שאוהב קונסולות ומשחקים נטו ,שילך על קונסולהמי שצריך מחשב גם לדברים אחרים ( ובינינו ,מי לא? ) יקנה מחשב טוב ב7K ווישדרג כל שנהזה גם היתרון הכי גדול של המחשב, שהוא מודולרי כמעט לחלוטין.אם היה לך XBOX לא היית מדבר ככה - אני רואה שם סרטים, צופה בתמונות, שומע מוזיקה, יש אפשרות לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה דרך האינטרנט וכמובן משחק משחקים לבד או מול אח שלי. ויש לי גם אפשרות לשחק אונליין אבל בגלל שזה תופס לי את הקו אינטרנט אני לא עושה זאת.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אתה צודק לחבר שלי יש xbox והוא רואה שם סרטים , אבל כנראה שלא התנסחתי כיאות:שאמרתי דברים אחרים התכוונתי גם : עריכות ואינטרנט דהיינו עבודה \ פרנסה ...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים ויש מיליוני עורכי וידאו שחייבים מחשב... זה לא טיעון נורמליולמה יעקוף בסיבוב? חוץ מאסטרטגיה, כל משחק גדול למחשב יצא גם לאקס בוקס או לפס2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.