עבור לתוכן

שלום! מחפש כרטיס מסך - עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד.

התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי :lol:)

במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD.

אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי).

כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את המחשב!)

בתודה מראש,

FARKOOSH :-)

פורסם

אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד.

התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי :lol:)

AGP או PCI-E?

במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD.

אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי).

כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את המחשב!)

בקשר לזכרון לא תרגיש הבדל בין 512 לגיגה במשחקים כי לזכרון יש רק שליטה רק על זמני הטעינה במשחקים הכי חשוב זה כרטיס מסך

אך אם תקנה כרטיס חדש הזיכרון יתכן ש יגביל את הביצועים שלו וחבל

ועוד דבר אם תיקנה גיגה זיכרון תרגיש הבדל עצום בעבודות עם וינדוס,תוכל להפעיל יותר תוכנות וכו'....

בתודה מראש,

FARKOOSH :-)

פורסם
  • מחבר

וואו! אני חייב לציין שלא ציפיתי לתגובה כה מהירה אז דבר ראשון תודה :-)

נחזור לביזנס - בקשר לשאלתך הראשונה, בכנות, זה נשמע לי כמו סינית - אשמח לדעת קצת מה ההבדלים בין AGP ל-PCI-E ואז אני מניח שאוכל לספק תשובה.

בקשר לתגובתך - אני חייב לציין שהעובדה כי הוספת זיכרון לא תעזור בביצועי המשחקים היא הפתעה בשבילי, בכל מקרה, השאלה שנשאלת עכשיו היא האם בפעילות שותפת של המחשב (פיירפוקס,ת'אנדרבירד,וורד, צריבת DVD וכדו') יורגש הבדל בין מבחינת הזיכרון הפנימי בין ג'יגה לג'יגה וחצי.

ואני מאוד אשמח אם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחשב בעל נתונים דומים ויכול להגיד לי האם SababaDC במקביל למשחק זה סתם פנטזיה שלי או משהו שניתן להשיג.

פורסם

וואו! אני חייב לציין שלא ציפיתי לתגובה כה מהירה אז דבר ראשון תודה :-)

נחזור לביזנס - בקשר לשאלתך הראשונה, בכנות, זה נשמע לי כמו סינית - אשמח לדעת קצת מה ההבדלים בין AGP ל-PCI-E ואז אני מניח שאוכל לספק תשובה.

.

אלו חיבורים שיש על הלוח אם

תביא את הדגם של הלוח שלך ואני כבר ידע איזה חיבור יש לך

פורסם
  • מחבר

מאגניב - זה בדיוק מה שחשבתי שזה :-)

אניוואי, יש לי לוח אם די מיושן האמת, NF-7 של aBIT.

פורסם

יש לך אפיק AGP.

אני ממליץ לא להשקיע את כל הסכום ולקחת את 6600GT.

כי ל AGP אין כמעט כרטיסים משתלמים, והכרטיס הזה יספק אותך עד המחשב הבא.

פורסם

דווקא הוספה של עוד חצי ג'יגה תהיה יעלה וביצועים יורגשו במשחקים במיוחד בכבדים שבהם , זמני טעינה זה יותר עבודתו של המעבד . agp וpci e הם אפיקים שאליהם מתחבר הכרטיס מסך .

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למען האמת...זה נשמע לי קצת מפחיד, אין לזה פוטנציאל להרוג את המחשב?

בכל מקרה אני מבין שכרגע יש לי חיבור AGP, אם כן, בתקציב שהצעתי מהו הכרטיס הטוב ביותר שמתחבר באמצעות אותו AGP? ראיתי כבר 2 סוגי כרטיסים ואני כבר לא יודע מי מהם עדיף, אני מזכיר שהתקציב הוא עד 1200-1300 ש"ח.

בכל מקרה, קיימת אפשרות שאני אעשה למחשב שדרוג כללי אז אשמח לשמוע גם מהו הכרטיס המשתלם ביותר בחיבור PCI במידה ואשדרג לוח אם.

אגב, במידה ואשאר עם הלוח אם הזה, הביצועים במשחקים יהיו גבוהים או "סבירים"? אני שואל מאחר ומכמה שידוע לי ג'יגה זיכרון פנימי (או ג'יגה וחצי - עדיין לא שמעתי פה דעה נחרצת על ההבדלים) ומעבד 2600 אמורים להיות יותר ממספיקים למשחקים החדישים ביותר ולכן כל הכובד כאן מונח על כתפי כרטיס המסך.

פורסם

תיקח את ה6800GT ותוסיף עוד 512MB אם אתה לא רוצה לסבול מתקיעות רציניות במשחקים חדשים

פורסם
  • מחבר

עניין ה"אם אתה לא רוצה לסבול מתקיעות *רציניות*" קצת מדאיג אותי. כלומר, תקיעות בכל מקרה יהיו? החלפת לוח אם וקניית כרטיס מסך PCI תהיה משמעותית מבחינת ביצועי המשחקים? ה-AGP הזה נחשב למעין "דור קודם" שכבר לא כדאי לקנות או מה?

אני לא רואה את עצמי משחק במעל 1024*768, במקסימום רזולוציה אחת מעל אני לא מאלה שתירחפנו עם הרזולוציות הכי גבוהות אבל ברזולוציה כזו אני כן מצפה למשחק חלק על פילטרים פחות או יותר מלאים. כרטיס AGP מהמתקדמים לא יספק לי חווית משחק כזו (הכל בהנחה שאני מוסיף מינימום עוד חצי ג'יגה זיכרון פנימי לחצי שכבר יש לי)

פורסם
  • מחבר

חב'רה, כבר יש לי החלטה עקרונית לגבי הזיכרון הפנימי ואני כנראה אקנה ג'יגה במידה ויישאר תקציב, חצי אם לא יישאר.

בכל מקרה בקשר לכרטיס מסך שאלתי היא האם כרטיס AGP וכרטיס PCI במחירים דומים יפיקו תוצאות זהות, דומות או שונות לחלוטין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים