פורסם 2006 ביוני 419 שנים כדאי שתוסיף לסקר שילובים של העניינים, כי לי למשל חשוב יחס טוב בין קירור לשקט, חשוב לי שיקרר טוב אבל לא בכל מחיר כי למשל מאוורר של דלתא אני לא אשים בו.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים רק הקירור!!!ואולי קצת היופי אצלי לפחות אבל הקירור מקום ראשון!!!לא איכפת לי שקט
פורסם 2006 ביוני 419 שנים האמת שצריך את השלושת השילובים אבל עם בוחרים אחד מהם בעיניי זה קירור אבל גם שקט לא פחות חשוב כדי לישון בלילה אבל אפשר לפתור את זה בעזרת פאן באס נחמד.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים קירור לפחות אצלנו בארץ חחחחלרעש אפשר להתרגליופי זה בישביל פוזה להראות לכולם איזה מארז יש'ך
פורסם 2006 ביוני 419 שנים קשה לי להעדיף קטגוריה כלשהי כי אני תמיד שואף לשני הדברים גם קירור וגם שקט מקסימלי
פורסם 2006 ביוני 419 שנים תשמע לדעתי השאלה קצת לא במקום ,אין בה איזון - קירור כולם רוצים או צריכים ,זה דבר שטוב לחלקי המחשב ,לגבי השקט זה ענין יחסי מאוד ,אחד יגיד שזה מאוד חשוב לו השני בכלל לא איכפת לו הרעש ,לגבי יופי זה בכלל דבר אידבדואלי ,כל אחד והיופי שלו ,לכן אין איזון לדעתי בשאלה . כל מקרה מה שהכי חשוב לי זה כמובן הקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.