עבור לתוכן

אנימציה לא מתפקדת בשום משחק כשהעכבר לא נמצא בתזוזה

Featured Replies

פורסם

ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כרטיס המסך יחד עם ה"Hardware Acceleration", אך לשווא. העכבר מחובר בחיבור USB יחד עם מודם ADSL ומדפסת, את המדפסת ניתקתי מתוך המחשבה שאולי יש עומס יתר באיזור, ושוב, לחינם. אני מיואש. תעזרו לי, בבקשה :(

יש לציין גם שהבעיה פתאום צצה לה יום אחד, על רקע שום דבר מיוחד, לא שזכור לי ,בכל אופן. בעבר עם אותם הדרייבים לאותה החומרה ולאותה התוכנה הכול פעל כמו שצריך.

פורסם

תנסה לנתק את שאר הדברים שיושבים על הUSB או לחילופין לחבר עכבר בPS2

הדברים היחידים בתחום תוכנה שנשארו לדעתי (מלבד באג בXP) זה DIRECTX שנפגם או וירוס/רוגלה מסויימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים