עבור לתוכן

VIVO-שאלות

Featured Replies

פורסם

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT?

2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows)

ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב?

3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן?

4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול?

תודה

פורסם

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT?

2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows)

ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב?

3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן?

4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול?

תודה

קצת סדר

1.אולי אפשר דרך הדרייברים גם,אבל תמיד תשתמש בתוכנות לקליטה,גם אם זה התוכנות של הדרייבר,אתם לא יכול לחבר ולקוות שזה יקליט משו..

2.צריך להגדיר שזה יוציא פלט לטלוויזיה דרך הדרייבר ואז זה יפעל אחרי שהווינדוס יפעל כולל טעינת דרייברים,זאת אומרת אחרי הBOOT SCREEN

3.בפלט[מהמחשב לטלוויזיה] משנים את השיטת שידור דרך הדרייברים.. בקלט[מהממיר למחשב] אם זה בשחור לבן או שיש בעיה בחיבור,או בעיה בכבל-->אחריות

4.כשאתה מתכוון להקליט מהממיר אתה צריך לחבר גם כמובן כבל אודיו לכרטיס קול לתוך הLINE IN ובתוכנה שמקליטה לסדר בהגדרות שאת האודיו זה יקבל מהLINE IN.. בשליחה לטלוויזיה אתה צריך לחבר כבל מהאודיו כמו של רמקלים שיתחבר לטלוויזיה בנפרד מהכבל הרגיל של הS-VIDEO/COMPONENT

ובשביל אודיו אתה צריך לקנות כבל עם יציאת רמקולים רגילים למחשב בצד אחד ובצד השני יציאה שתתחבר לאודיו של הטלוויזיה.. אני קיבלתי אחד כזה עם הדיסקמן שלי בגלל הVCD..

פורסם
  • מחבר

את הכבל של הAUDIO צריך לחבר לחיבור המיקורופון,לא?

תסביר את עצמך בקשר לAUDIO,כשאני מחבר VIN של המחשב וVO של הטלוויזיה,אני מחבר את הAUDIO לאדום ולבן,ומשמה למיקורופון?

ומה בקשר לVO של המחשב וVI של הטלוויזיה?

וצריך להגדיר בדרייברים פלט וקלט?אי אפשר בתוכנה?

פורסם

את הכבל של הAUDIO צריך לחבר לחיבור המיקורופון,לא?

תסביר את עצמך בקשר לAUDIO,כשאני מחבר VIN של המחשב וVO של הטלוויזיה,אני מחבר את הAUDIO לאדום ולבן,ומשמה למיקורופון?

ומה בקשר לVO של המחשב וVI של הטלוויזיה?

וצריך להגדיר בדרייברים פלט וקלט?אי אפשר בתוכנה?

בעיקרון אפשר גם למיקרופון,או ברוב כרטיסי הקול אפשר לכל חיבור שם רק להגדיר שזה יהיה LINE IN,אם זה יהיה במצב של MIC זה פשוט ישדר כל הזמן עד שתשים על MUTE..

בVIN אתה צריך לחבר את האדום+לבן לטלוויזיה ומהצד השני למחשב,בLINE IN/MIC..

לא הבנתי ת'אחרון,דבר במובנים יותר ברורים,VIDEO IN=הקלטה מממיר או כל דבר ששולח אותות וידאו בכבלים החוצה,זאת אומרת לא טלוויזיה, למחשב

VIDEO OUT=הוצאת שידור וידאו לטלוויזיה מהמחשב..

הכל מהצד של המחשב,לא ההפך..

כמובן שבאודיו והכל אתה צריך להחליף כל פעם כשאתה מחליף מצב או לשים כמה כבלים אם יש לך הרבה כניסות פנויות..

אפשר בתוכנה,אני אישית תמיד משתמש דרך הדרייברים של אנוידיה לTV OUT ואני לא יודע איך מגדירים VIVO,אצלי זה כרטיס טלוויזיה אז אני מקליט בדרך כלל מנרו 7 או מהתוכנת PVR שבאה עם הכרטיס..

פורסם
  • מחבר

LINE IN מחברים גם במצב של VIDEO IN וגם במצב של VIDEO OUT?

ולמה אתה מתכוון נרו 7 או PVR? נרו זאת תוכנה לצריבה...

ובתוכנה או בדרייבר שאני משתמש בשביל VIVO,אני צריך לשנות שמה הגדרות שעכשיו חיברתי רמקולים בVIDEO OUT או VIDEO IN?

וגם צריך להגדיר שמה שעכשיו זה VIDEO IN ואז להגדיר לVIDEO OUT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים