פורסם 2006 ביוני 319 שנים שלום,ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea.הכיצד?תודה מראש,מתן
פורסם 2006 ביוני 319 שנים נראה לי שזה בערך מה שאתה מחפש:http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=57
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר ראיתי את המאמר הזה, אך אם תשים לב לשני דברים:א) פס הגלילה שם גם הוא בצד שמאלב) השימוש שם היננו ב- TextAreaרעיונות נוספים?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר לא לא, אינני מעוניין בכך.כל שאני מבקש הוא ליצור ScrollBar (פס גלילה) אשר יוצב בצד ימין (כדוגמת הפס גלילה של הדפדפן, לתומכי עברית).נ.באם ברשותך קוד לעורך WYSIWYG ותוכל לשלוח לי אותו, אשמח!
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מה הבעיה?פשוט מאוד:<body dir="rtl"><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p><p>Bla bla bla</p></body>תריץ ותראה מה קורה. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.