פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר חשבון חשמלסתם בגלל הספק מי צורך פחות חשמל ובכמה פחותוכשרשמתי שאני לא עשיר כדי לקנות דברים זולים הכוונה הייתה שהוא ידפק לי אחרי שנה ואז אין לי מה לעשות איתו
פורסם 2006 ביוני 319 שנים איזה ספק יש לך? X1600P צורך יותר חשמל, אבל אם יש לך ספק שהוא לא ג'נרי הוא יחזיק את הכרטיס בקלות.ההבדל הכי משמעותי בין החברות הוא בבאנדל (מה שבא עם הכרטיס בקופסא) שהם מציעות עם הכרטיס שלהם.חברה כמו PALIT החליטה לצרף באנדל הכי מינימאליסטי על מנת להוריד את מחיר החביל.וחברה כמו ASUS צירפה גם משחקים וכל מני שטויות אחרות."אמינות" זה מושג דיי מטעה. ולא כל החברות אמינותתן לי דוגמא לחברה כזאת, וגם סיבה.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים "אמינות" זה מושג דיי מטעה. תן לי דוגמא לחברה כזאת, וגם סיבה.לדוגמא PALIT לכל בכרטיסים שלהם יש בעיות קירור יש לי כבר 11 חברים שקנו כרטיסים שלהם בגלל שהם זולים מאחרים אבל כרטיסים שוניםלדוגמא אחד מתוכם קנה 6600GT של PALITוהכרטיס במנוחה מגיע ל56 ועוד דוגמא היה לי כרטיס של Innovisionורק בעיות היו לי איתו ועוד אחת PNYשמעתי על כמה בעיות בכרטיסים שלהםוהינה רשימה של חברות טובות ואמינות:Asus GainwardLeadtekPower Color SapphireGigabyteXFX Evga וחברה הכי טובה BFG שבנוסף היא נותנת אחריות לכל החייםויש עוד חברות פשוט לא זוכר את כולם
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר הX1600PRO בהרבה יותר טוב מה6600 אם כן במה ההבדליםותנו לי בבקשה קישור לכרטיס שתמליצו לי מחברה מוכרת ומחנות כמו פנדה זיגז נועה וכ'
פורסם 2006 ביוני 319 שנים לדוגמא PALIT לכל בכרטיסים שלהם יש בעיות קירור יש לי כבר 11 חברים שקנו כרטיסים שלהם בגלל שהם זולים מאחרים אבל כרטיסים שוניםלדוגמא אחד מתוכם קנה 6600GT של PALITוהכרטיס במנוחה מגיע ל56 ועוד דוגמא היה לי כרטיס של Innovisionורק בעיות היו לי איתו ועוד אחת PNYשמעתי על כמה בעיות בכרטיסים שלהםוהינה רשימה של חברות טובות ואמינות:Asus GainwardLeadtekPower Color SapphireGigabyteXFX Evga וחברה הכי טובה BFG שבנוסף היא נותנת אחריות לכל החייםויש עוד חברות פשוט לא זוכר את כולםבולשיט אחד גדול!האחריות של השנה זה היבואן בארץ קובע יש כרטיסים של כל מיני חברות חדשים גם בלי אחריות.PNY חברה מצויינת והיא אחת הטובות לא פחות טובה מכל ""חברות טובות ואמינות"" שנתת.לפי מה אתה אומר שBFG החברה הכי טובה ? בגלל ה"אחריות לכל החיים" ?! לך תחפש תחברים שלך עם קורה משהו אחרי 3 שנים בארץ..אין אף אחד שיכול לעזור לך אם פתאום ליבואן לא בא לספק לך כרטיס חדש אחרי 3 שנים.חוץ מזה הכרטיסים של BFG בארץ עולים כמה מאות יותר בלי שום סיבה (!).אתה משלם כבר על האחריות כל אחד שקונה כרטיס שלהם היבואן בארץ מרוויח עליו הרבה הרבה כסף..
פורסם 2006 ביוני 319 שנים לי יש כרטיס (8500LE) של XpertVision (=פאליט) וזה אחד הכרטיסים הטובים שהיו לי . הוא עבר מלא מחשבים, הוצאות מהמחשב, עבודה במארזים צפופים וכו' ושורד יפה מאוד.(זה הכרטיס שמכרו בזמנו בזיג זאג במחיר טוב מאוד למי שזוכר)אז הכרטיס בא עם דיסק דרייברים ומתאם ל TV OUT...מה צריך יותר מזה?!
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר טוב התקציב עכשיו 200 דולר בערך לקניה מקנדה.... לגבי המשלוח אל תדאגו שכנה שלי טסה היום לקנדה היא תקנה לבד..
פורסם 2006 ביוני 319 שנים בולשיט אחד גדול! האחריות של השנה זה היבואן בארץ קובע יש כרטיסים של כל מיני חברות חדשים גם בלי אחריות. PNY חברה מצויינת והיא אחת הטובות לא פחות טובה מכל ""חברות טובות ואמינות"" שנתת. ( ) לפי מה אתה אומר שBFG החברה הכי טובה ? בגלל ה"אחריות לכל החיים" ?! זו לא הסיבה היחידיהלך תחפש תחברים שלך עם קורה משהו אחרי 3 שנים בארץ..אין אף אחד שיכול לעזור לך אם פתאום ליבואן לא בא לספק לך כרטיס חדש אחרי 3 שנים. מה כבר אני יעשה עם הכרטיס אחרי 3 שנים תגיד לי חוץ מזה הכרטיסים של BFG בארץ עולים כמה מאות יותר בלי שום סיבה (!). אולי אבל רובם זולים יותר משל שאר החברות אתה משלם כבר על האחריות כל אחד שקונה כרטיס שלהם היבואן בארץ מרוויח עליו הרבה הרבה כסף.. זה קורה אצל רוב החברות ואין לזה קשר
פורסם 2006 ביוני 319 שנים טוב התקציב עכשיו 200 דולר בערך לקניה מקנדה.... לגבי המשלוח אל תדאגו שכנה שלי טסה היום לקנדה היא תקנה לבד..http://www.awesomebargainz.com/products.asp?stid=6221&product_id=8821139310
פורסם 2006 ביוני 319 שנים היה לי Geforce 4200TI של Palit. נשרף פעמיים, הבן זונה. היום יש לי 5900XT של Leadtek. שנתיים (או שלוש) עובד כמו שצריך.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים Palit חברה סבבה היו לי 3 כרטיסים שלה שהחזיקו לי עד היוםGF2\Ti 200GF4MX 440 AGP x8 128mb\128bitR9600למה? לא קורה שכרטיסי מסך של חברות מותג עושה בעיות,למשל?כרטיסים של XFX (סידרה 6600) עושה בעיות עם הקירור שלה שלא מחובר כמו שצריך וגם חימום יתר לפעמים...כרטיסים של Gainward עושים בעיות של חימום יתר לפעמיםכרטיסי Gigabyte נשרפים לפעמים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר http://www.awesomebargainz.com/products.asp?stid=6221&product_id=8821139310וואלה יש לי מעבד 2.66 נראה לי יותר מדי חזק מה אתה ממליץ שיעבוד טוב עם מעבד כזה ויש את החנות הזאת בטורונטו?המחירים בדולרים קנדים או אמריקאים?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ברגע שאתה משלם יותר על מוצר, יש לחברה מתח רווחים גדול יותר ולכן יכולה לתת אחריות יותר גדולה. בגדול, אני לא מאמין שיש הבדלי אמינות קיצוניים בין החברות (כל עוד לא עושים אוברקלוקינג).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.