פורסם 2006 ביוני 319 שנים התקנתי את הפאטצ' ל1.1,לפני זה הכל עבד בסדר,עכשיו כשנכנסתי להיטמן אחרי העדכון נמחק לי הפרופיל הרגיל שלי[RoD]והופיע Hitman,שהוא ריק לגמרי..מישהו יכול להביא לי שמירה עד לFLATLINE,זה השלב שבו אתם במרכז מטופלים הזה וצריך למצוא את AGENT SMITH אם אני לא טועה..
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר BUMP נו בבקשה,אפחד לא יכול לתת שמירה? אין לי כוח לעשות את כל המשימות שוב אפילו ניסיתי צ'יטים,אבל עשיתי את הSHIFT+C בתחילת שלב,זה נתן לי את הידיעה בעיתון,וכשלחצתי אנטר זה יצא מהמשחק..
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני יכול לתת לך שמירה שהכל פתוח ופשוט תעשה את המשימות שוב.יש רק בעיה אחת -מכיוון שכבר סיימתי את המשחק כמעט כל הנשקים משופרים עד הסוף.אם בכל זאת אתה רוצה, תגיד.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים כן קרה לי גם הלך לי השמירות מישהו יכול להביא לי שמירות עד the murders of crows ? משהו כזה
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אתם יודעים שהפאטצ 1.1 הופך את המשחק לדמו אני לא מאמין שזה נכון ,אולי רק במקרה הספציפי שלך זה קרה אבל אין סיכוי(כמעט)שהם יוציאו דבר כזה.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני לא מאמין שזה נכון ,אולי רק במקרה הספציפי שלך זה קרה אבל אין סיכוי(כמעט)שהם יוציאו דבר כזה.הוא צוחק נירה לי ....אין מצב שיהיה כזה דבר !
פורסם 2006 ביוני 519 שנים תראה, הרבה פעמים יכולות להוצר תקלות ,אבל אני מאמין שהם בדקו את זה לפני ששיחררו את זה ,אז כמעט אין סיכוי ,אבל עדיין יכול להיות(אולי לא כל הזמן ,רק במצבים מסוימים).
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני בדיוק במשימה הזאת - איפה נמצא הקובץ של השמירה? אני אשמח להעלות לך.אגב בשמירה שלי המוניטין שלי מעולה, הכל מושלם, ממש HITMAN אמיתי.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר אני בדיוק במשימה הזאת - איפה נמצא הקובץ של השמירה? אני אשמח להעלות לך.אגב בשמירה שלי המוניטין שלי מעולה, הכל מושלם, ממש HITMAN אמיתי.במסמכים שלי,HITMAN BLOOD MONEY ואז PROFILESאבל נראה לי שמי שכתב על הדמו צדק,או שפשוט הורדתי ת'פאטצ' של הדמו[ואם כן זה מחדל רציני,הורדתי מGAMERSHELL למיטב זכרוני, ולא היה כתוב שזה של הדמו]כי עדיין יש לי בתיקייה של BM את הפרופיל.. תודה על העזרה - כולם,אני אנסה להעביר אולי גם את כל השמירות לפרופיל HITMAN ואולי זה יעזור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.