פורסם 2006 ביוני 319 שנים היי,אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION.מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון:1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות.2. המחשב יינעל לאחר X דקות.3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים.4. שינוי סיסמה כל X שבועות.5. ועוד ועוד. . .איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מנתק את כבל הרשת ... סתםאתה לא יכול לחסום אותו .כשמו הוא , הוא מנהל את הרשת והוא מחליט מה לעשות ומתי ואיך .אם אתה רוצה שינויים נקודתיים אצלך , דבר איתו ובקש ממנו שישייך אותך לקבוצה אחרת .
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר לא יכול להיות שאין דרך לחסום את מנהל הרשת באיזושהי דרך . . . . . "האקינג" משהו ?להיכנס ל"רג'יסטרי" של המחשב שלי ?!? דרך MANAGE אולי ?חברה, תמצאו פיתרון . . . .
פורסם 2006 ביוני 319 שנים ומה זה יתן לך ?אז כל השינויים לא יחולו על המחשב שלך .אז תהיה לו התרעה בשרת , שיש תחנה אחת שלא עודכנה .אז הוא ישלח איזה איש סיסטם שיגיע לעמדה שלך .יראה שעשית שם משהו .יקח לך את המחשב למחלקת המחשוב שלכם , ויעשה את זה שם , או שיעשה את זה על המקום , או בכלל מרחוק , נקודתית .סביר להניח שאין לך שום הרשאות לעשות שום דבר במחשב .יש דיסקים שניתן לעלות מהם , עם מערכת הפעלה עליהם , ואז אתה יכול לשנות סיסמאות ודברים בתוך המערכת שלך ...יש את כל הERD 2003-4-5 , שאיתם אפשר לעשות הרבה .יש את HIREN BOOT CD שגם איתו אפשר להתעסק קצת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.