עבור לתוכן

מחפש כרטיס טוב ב1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה).

נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת .

ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון):

גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )?

אפיקpci-e .

פורסם

אתה צריך כרטיס באפיק agp או pci-e ?

ו76gt הכי מומלץ בסכום שכזה (במידה ויש לך חיבור פיסיאי אקספרס).

פורסם
  • מחבר

כן איך לא אמרתי דבר כזה :kopfpatsch:

pci-e אני משדרג לוח אם מה אני ידפק כל החיים עם AGP דפוק של SIS

פורסם

X1800GTO.

פורסם
  • מחבר

הבעיה בכרטיס זה שהוא צורך הרבה חשמל איזה ספק אני יצתרך בשבילו?

פורסם

קצת הגזמתם עם זה הוא צורך 10W יותר מ7600GT כולה.

פורסם
  • מחבר

לא אומרים בפורום שהוא צריך הרבה יותר אז זה לא כזה גרוע נירה כרטיס חזק

שאלות:

איזה ספק אני צריך?

גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )?

פורסם

x1800gto יריץ את f.e.a.r טוב מה76גיטי.

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

כתוב למלא (שם החברה אני חושב)EVER-PWER

לא יודע איך להגיד לך אבל לפי מה שאני רואה כתוב בצד 350W ובצד בשני PL-350.(ספק ישן)

פורסם

קח את ה 7600GT עדיף לך לא הייתי בונה על הספק שלך שיחזיק X1800GTO

פורסם
  • מחבר

נירה לי אני יליף ספק למה להחליף?

פורסם

נירה לי אני יליף ספק למה להחליף?

א.ג'נרי נראה לי

ב.הספק של 350W,המינימום הרשמי של 76GT[ושוב,אם זה ג'נרי זה מספק פחות] הרשמי של הGTO הוא 400/450W

זה יהיה נחמד אם תתן את כל המפרט שלך כדי שנייעץ לך..

פורסם

EVER POWER זה ספק ג'נרי מסריח שלא הייתי מפעיל עליו גם GF5200.. בלי קשר להספק שלו - אין לו איכות והוא יכול להשרף (במקרה הטוב) או לשרוף רכיבים במקרה של קריסה/שריפה (במקרה הגרוע).. תחליף ספק ללפחות 400W מומלצים = FSP , TOPOWER , HEC .. בשFSP הכי מומלץ במחיר שלו (כ330 שקל ל 400W אמינים) ויורד דרך ה TOPOWER ול HEC.. בכל מקרה בתור אחד שכמעט רכש 7600GT לפני חודשיים - לך על X1800GTO - עדיף. מחנה ATI נותן היום יותר עבור הכסף שלך. במחירים אטרקטיביים של היום ATI מובילים.. ( ואני קניתי 7900GT שבוע לפני ירידת המחירים העצומה של ATI :'( )

פורסם

גם אני ממליץ לך על ה X1800GTO.

אבל הציפיות שלך יותר מדי גבוהות.

הכרטיס הזה (וכל כרטיס בטווח המחירים הזה) לא יוכל להריץ לך את המשחקים של היום על ההגדרות הכי גבוהות (רחוק מאוד מזה)

ובטח שלא עוד 3 שנים.

פורסם
  • מחבר

אחי אני יודע שהכרטיס לא ירץ הכל עוד 3 שנים אני רוצה שהוא יריץ לפחות על בנוניות (ועם לא יריץ אז מורידים רזולציות פוילרים וכו).

בקשר לספק אני יודע שהוא עלוב ואני רוצה לקנות חדש איך אני יודע שזה ספק ג'נרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים