עבור לתוכן

קלוקים נמוכים וטמפ' גבוהה מהרגיל בX1800XT 512 - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי טמפרטורה גבוהה...

עם הקירור המפלצתי של הכרטיס, במנוחה הוא אמור להשאר על 50.

באיזו תוכנה בדקת טמפרטורה?

פורסם

הינה ככה אני רואה את זה. עכשיו המזגן בחדר דלוק וקר. אחרת היה מראה על 75 מעלות ללא מאמץ

זה תקין?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בנוסף לזה - זה נראה כאילו הכרטיס עשה DOWNCLOCKING לליבה ולזכרון משום מה.. או שאני טועה..?? אולי בגלל החום? או בעיה בכרטיס?

פורסם

הקלוקים בסדר גמור.

תנסה לבדוק טמפרטורה במאמץ, תראה אם המערכת לא קורסת.

בכל מקרה, כרטיסים מהסוג הזה אמורים להיות עמידים הרבה יותר לטמפרטורה גבוהה מכרטיסים פחות טובים.

פורסם

הינה ככה אני רואה את זה. עכשיו המזגן בחדר דלוק וקר. אחרת היה מראה על 75 מעלות ללא מאמץ

זה תקין?

בתמונה ששמת:

זה הדרייבר?

פורסם

זה התוכנה ati catalyst

עכשיו הטמפ' עלתה ל-75.. וקר בחדר

מעניין מה הטמפ' בשעות הצהריים בלי מזגן במאמץ

פורסם
  • מחבר

בטוח שהקלוקים בסדר? הקלוק של המעבד לא אמור להיות 625 MHZ ?? הוא כרגע על פי הCATALYST על 594.. וכנ"ל לגבי הזכרון..

שוב אני מבקש בשביל אלון - אם יש למישהו את הכרטיס הזה שייתן לנו טמפ' בעבודה ובמאמץ לצורך השוואה.. תודה לכולם..

פורסם

בטוח שהקלוקים בסדר? הקלוק של המעבד לא אמור להיות 625 MHZ ?? הוא כרגע על פי הCATALYST על 594.. וכנ"ל לגבי הזכרון..

שוב אני מבקש בשביל אלון - אם יש למישהו את הכרטיס הזה שייתן לנו טמפ' בעבודה ובמאמץ לצורך השוואה.. תודה לכולם..

אתה צודק.

הקלוקים שאמורים להיות זה מה שכתוב בRequested.

פורסם

תגידו לי אם חיברתי את הכרטיס כמו שצריך לספק

מחוברים לכרטיס רק כבל צהוב ו-2 שחורים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב מתמונה שאלון שלח לי הרגע זה נראה כאילו הכרטיס לא מחובר נכון למתח. אני צריך את עזרת המבינים פה.. לי יש 7900GT שמחובר לספק בעזרת מתאם (שני מולקסים לחיבור PCI אחד) וזה המתאם היחיד שאני מכיר.. (2 מולקסים ל PCI 1).. אבל בתמונה שלו רואים שהמתאם שלו מוזר ושונה ממה שאני מכיר - זה חיבור של PCI לשני מולקסים שאחד מהם נקבה ואחד מהם זכר ובנוסף לזה אפשר לראות שלכרטיס מסך הולכים שלושה חוטים - שניים שחורים ואחד צהוב. וזה ממש לא מה שאני מכיר.. מישהו יכול לעזור פה לבחור? המתאם הזה תיקני ?? זה נראה כאילו מחוברים לכרטיס חצי ממספר החיבורים שצריכים להגיע אליו..

פורסם

צריך חבר או את הנקבי או את הזכרי...

יש בחירה כי לפעמים לאנשים אין מספיק חיבורים פנוים..

פורסם
  • מחבר

אז החיבור שהוא עשה תקין ?? 100% ? כי אם כן אז מה עוד יכולה להיות הסיבה שבגללה הכרטיס הוריד את הקלוקים ? ולמה החום שלו גבוה ? (70 מעלות ולפעמים יותר ללא מאמץ)..

פורסם

אולי החישן מזיף??

תגע בסינק עצמו ותגיד לנו אתה עם הכרטיס ב-70 (תאמין לי את תרגיש אם כן..)

ואם החישן מזיף יכול להיות שהכרטיס בצורה אוטומטית מוריד את הקלוקים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים