עבור לתוכן

אקסס - עזרה בהצגת תיבת טקסט עם נתוני שאילתא

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך להציג תיבת טקסט אשר תיתן סיכום כלשהו של שאילתא שביצעתי ואין לי מושג איך לעשות את זה

אשמח לעזרה כלשהי

תודה

פורסם

אתה עובד רק עם אקסס?

כי אני למשל באמצע פרויקט של VB שקורא נתונים מאקסס..

אם אתה עובד כמוני עם VB אז אני אעתיק לך קטע קוד

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר עובד עם ACCESS אבל מכיוון שיש אפשרות לשלב את הVB באקסס ואני עושה את זה אז אני אשמח אם תוכל לעזור לי בVB

ניסיתי לעשות את זה בVB אבל זה גרם לי קצת בעיות כי לא למדתי את זה מסודר כ"כ

בגדול אני צריך לגשת לטבלה של נתונים ולהוציא סיכום קצר של נתונים בתיבת MSGBOX אשר עומדים בקריטריון כלשהו.

פורסם

איזה "סיכום" אתה צריך להוציא?

פורסם
  • מחבר

סיכום קצר של נתונים מטבלאות שבגדול כבר הכנתי בשאילתט נפרדת (או שאפשר להפעיל את השאילתא איכשהו מהקוד או שלשים את השורה של השאילתא בקוד עצמו)

פורסם

אתה פונה לשאילתה בידיוק כפי שאתה פונה לטבלה. כאילו השאילתה היא טבלה(שאילתות SELECT כמובן).

פורסם
  • מחבר

איך אני פותח טבלה בVB? או בMSGBOX (במקארו)?

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

זה לא בידיוק פתיחת טבלה. בVB אתה צריך ליצור חיבור לDB שלך וליצור מערך רשומות ע"י הEXECUTE. נראה לי שבאקסס אתה יכול לעשות את זה בצורה פשוטה יותר.

עדיין לא הבנתי למה אתה מתכוון, ומה אתה רוצה לעשות.

אתה רוצה למצוא, למשל, לאיזה תלמיד יש את הממוצע הגבוהה ביותר ולרשום את השם שלו בMSGBOX? אם לא תתן דוגמא שמתאימה למה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

כן זה בערך מה שאני רוצה לעשות, קלעת בול

פורסם

את השאילתה יצרת?

פורסם
  • מחבר

כן.

אני רק לא יודע איך להציג אותה בMSGBOX

פורסם
  • מחבר

אני בעצם צריך להעתיק את השאילתא שלי לקוד. אני לא יכול לפנות אליה כמו שפונים לטופס (אם הבנתי נכון)

אין אפשרות להגדיר לקוד ללכת תוצאות של השאילתא כמו שאפשר להגדיר לו מטופס.

פורסם

אתה יכול לעשות select * from query_name כאשר query_name הוא שם של שאילתה מסויימת(בידיוק כפי שאתה עושה עם טבלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים