עבור לתוכן

חיבור router לכבלים

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T

הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים.

חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון?

תודה מראש.

פורסם

אני שעברתי לכבלים עשיתי שהכל יהיה אוטומטי בראוטר וזה פעל

בלי שם מישתמש סיסמה וכו רק זיהוי אוטומטי להכל והראוטר גם של 3COM

פורסם
  • מחבר

זה לא עזר לי - גם אני קינפגתי הראוטר באופן רגיל.

צירפתי screenshot של דף ה - status של הראוטר, רק כדי לוודא שהוא אכן מחובר כראוי.

יש למישהו רעיונות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

המחשב שלך מכוון לקבל IP אוטומטי? כי הDHCP בראוטר שלך דולק.

פורסם
  • מחבר

כן. הוא מקונפג לאוטומטי, (וגם ה - DNS)

פורסם

תנסה לבטל את הDHCP ולתת לו IP ידני. בDNS תכניס את הפרטים של ספקית האינטרנט שלך, ולא את הGATEWAY.

פורסם

ה DHCP שרואים בתמונה לדוגמא הוא DHCP של ה LAN ולא של ה WAN (כלומר של הרשת הפנימית של הראוטר).

מה שמוזר אצלך זה שהכתובת של הראוטר היא 192.168.1.192 ולא 192.168.1.1

האם זו הכתובת שאתה קבעת?

האם ה default gateway במחשב שלך מראה את ה gateway הנכון (192.168.1.192) ????

פורסם
  • מחבר

"תנסה לבטל את הDHCP ולתת לו IP ידני. בDNS תכניס את הפרטים של ספקית האינטרנט שלך, ולא את הGATEWAY."

אבל לפי הדף שצירפתי קודם נראה שהראוטר מחובר כראוי לכבלים, והוא מקבל מהם כתובת IP טובה.

נראה לי שהבעיה היא בין המחשב לראוטר.

כן - אני קבעתי 192.168.1.192

פורסם

לא הבנת, בגלל שלא הסברתי טוב :)

תבטל את האופצייה של DHCP בראוטר ותגדיר IP ידני למחשב.

בחלק של הIP ידני במחשב עצמו, איפה שאתה צריך להגדיר כתובת DNS ראשית ומשנית, תשתמש באותן כתובות IP שהכנסת בהגדרות של הראוטר. כלומר, גם בהגדרות המחשב וגם בהגדרות הראוטר תשתמש ישירות בכתובות IP של שרתי הDNS של ספקית האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

טרם ניסיתי את הצעתך, אבל הפעלתי את המחשב הנייד שברשותי - הוא התחבר (אלחוטית) ללא בעיה לראוטר (השארתי את אופציית ה - DHCP) על כנה. :)

אבל מה אני עושה לגבי ה - DESKTOP ? נראה לי שהבעיה אינה טמונה ב - DHCP שכן עם הנייד זה עובד (לפחות אני יודע שזה עובד).

??

פורסם
  • מחבר

טוב,

גיליתי מה היתה הבעיה במחשב ה - DESKTOP. ברגע שהגדרתי תחת INTERNET OPTION-CONNECTIONS את האופציה

NEVER DIAL A CONNECTION הכל הסתדר. מה גם שבדיעבד זה מאד הגיוני - אם יש dialer בראוטר צריך לבטל את זה של ה - windows. עד עכשיו הייתי עושה cancell כשהוא הופיע. מסתבר שהייתי צריך לבטל אותו לחלוטין.

תודה לכולם על העזרה.

חג שמח.

פורסם

אם כך, תוודא שבDESKTOP המחשב מוגדר לקבל IP אוטומטי ולא ידני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים