עבור לתוכן

למה איאפשר לראות סרטים במחשב ובטלויזיה בו זמנית? מה הצפי לטיבם של כרטיסי AGP?

Featured Replies

פורסם

היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט

רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב

בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור.

אז

1. למה זה ככה?

2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית?

3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP

שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים?

4. כרטיסי מסך שטובים למשחקים הם בהכרח גם טובים באיכות ובפיצ'רים בחיבור המחשב לתצוגות כמו טלויזיות ומקרנים או שלא תמיד כך הדבר?

אני יודע למשל שיש פיצ'ר שנקרא PURE NVIDIA שבזכותו אפשר לצפות בסרטים באיכות HDTV גבוהה בלי עומס על המעבד כדומה

פורסם

תשובה לשאלה מס2

בכרטיס x800

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סליחה, דאבל פוסטינג בטעות. האתר HWZONE לא עבד באופן זמני היום בצהריים-בוקר ולחצתי כמה פעמים על שלח....... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כבר ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך, אני עושה לו עדכון ככה כל כמה חודשים..

תשובה לשאלה מס2

בכרטיס x800

האם אתה בטוח שבכרטיס הזה אתה יכול לראות בשני המסכים סרט בו זמנית? כי אני לא מתכוון רק לתצוגה בו זמנית

כי זה כן עובד לי אני יכול לראות בו זמנית בשני מסכים אבל כשאני מפעיל סרט אז זה מראה רק במסך המוגדר כראשי.

מבחינת אם יהיה כרטיס AGP מתאים לעתיד אני מניח שאצטרך לחכות...... :)

פורסם

שלום,

מצטער על התגובה האיטית ... :sleep:

בדקתי אם באמת אפשר לראות סרט על שני המסכים במקביל,

סרט התרגלתי כבר שהוא xvid או משהוא כזה ובהם באמת אין שום בעיה

dvd, סרטים מסוג זה באמת לא מוצגים על שני המסכים במקביל

מקווה שעזרתי

HaimTS

עדכון===================

שחקתי קצת עם הדריוור ויש שם אפשרות בכיווני ווידאו שבתצוגה

המשני יראו את הסרט(dvd) על מסך מלא

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על התשובה והבדיקה :yelclap:

אני צופה רק בסרטי DIVX-XVID מעניין למה סרטי DVD הוא לא מצליח להראות בשני המסכים בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים