עבור לתוכן

נתקעתי בCall of Duty2

Featured Replies

פורסם

אני בשלבים הראשונים,

אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו.

זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם.

איך אפשר להכנס לפתח הזה?

פורסם

הייתה לי גם תבעיה הזאת...

תוריד את הציטים ואז תוכל להיכנס..בדוק...

זה בעיה דפוקה!! עם אתה שם ציטים יש מקומות שאתה לא יכול לעבור בהם.. :s07:

פורסם

למה אתה משחק עם צ'יטים???

זה משחק קל לאללה!!!

וחבל

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק עם צ'יטים :'(

ובכל זאת יש לי את הבאג הזה, מה אפשר לעשות?

פורסם

המשחק הוא מקורי???

פורסם

אתה מתכוון לשלב עם הרוסים שאתם הולכים בתוך תעלות כאלה גבוהה מעל הקרקע?

אני זוכר שנתקעתי בקקטע הזה.... תחפש צריך ליהיות לך שם תעלה צדדית כזאתי שאתה יכול לזחול אליה.....

ואם זה באמת באג אז במקרה הכי גרוע צ'יטים...

ומי שאמר פה שזה משחק קל אז הוא טועה למה תלוי על איזה רמה משחקים את המשחק (בטח שיחקת על רמה 2.... נסה לסיים את המשחק על רמה 3 תראה איך פיתאום המשחק ניהיה הרבה יותר ארוך וקשה....)

פורסם

אולי לא שיחקתי על הרמה הכי קשה!!

פורסם

אתה מתכוון לשלב עם הרוסים שאתם הולכים בתוך תעלות כאלה גבוהה מעל הקרקע?

אני זוכר שנתקעתי בקקטע הזה.... תחפש צריך ליהיות לך שם תעלה צדדית כזאתי שאתה יכול לזחול אליה.....

ואם זה באמת באג אז במקרה הכי גרוע צ'יטים...

ומי שאמר פה שזה משחק קל אז הוא טועה למה תלוי על איזה רמה משחקים את המשחק (בטח שיחקת על רמה 2.... נסה לסיים את המשחק על רמה 3 תראה איך פיתאום המשחק ניהיה הרבה יותר ארוך וקשה....)

המשחק הוא דיי קל (תלוי למי)

אני גמרתי את כולו על רמה שלישית ועברתי את D-DAY שזה הקטע הכי קשה במשחק על הרמה הכי קשה

בכל מקרה לא מומלץ להשתמש בצ'יטים אם אתם באמת רוצים להנות מהמשחק ;)

פורסם

לי היה הקטע הכי קשה זה כשיוצאים מהכפר בנורמנדי, שם לוקחים את הרקטה הזאתי וצריך להפגיז טנקים בזמן שאתה עומד על משאית.

אז הרבה פעמים לא הצלחתי לעבור את זה, פתאום לקחתי את עצמי שיחקתי לא ברצינות כי חשבתי לעצמי שאני שוב לא אעבור והופה עברתי ;D

אחח איזה קשה היה לי לעבור את זה, כל שארר המשחק היה קל, אבל משחק גדול! :xyxthumbs:

פורסם

לפי דעתי,

לפחות במשחקים כאלה ממש חבל להשתמש בצ'יטים

כל האקשן והטירוף נעלמים,וכבר אין למשחק משמעות

חבל...

זה גם משחק קצר שאפשר לפצח יחסית מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים