פורסם 2006 ביוני 119 שנים אחרי התצוגה העלובה בE3 ואכרזת מחיר מאוד גבוה לPS3 ואחרי שבזמן האחרון כל העולם יוצא נגד סוני ותומך בWII סוני עושה משהו אחד טוב...http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7566תילחצו על הגדלהמממממ עושה חשק ליקנות מוצרים של סוני-חבל שלנינטנדו אין פירסומות כאלה
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אפשר בתך לעשות היתה אמון דברים!!!!אתה צוחק נכון?אף אחד לא כותב משפט עם כ"כ הרבה שגיאת כתיב.מאוד מקווה בשבילך שזה היה בצחוק.ולגבי הקונסולה ,אולי מתישהו גם יהיו כאלה.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אולי אין שגיאות כתיב, אבל המשפט לא הגיוני בכלל.עם היתה אומר את זה למורה ללשון שלי ככה היא היתה מרביצה לך.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים זה בסדר כל הכבוד שהתאמנת שעה על לכתוב את זה! :lol: מה אתה מוכיח שאתה יכול לכתוב? את זה כם אח שלי בן 7 יכול לכתוב
פורסם 2006 ביוני 119 שנים זה בסדר כל הכבוד שהתאמנת שעה על לכתוב את זה! :lol: מה אתה מוכיח שאתה יכול לכתוב? את זה כם אח שלי בן 7 יכול לכתוב מה אתה רוצה ?! מה אני יבדוק כל רגע יש לי עוד דברים לעשות אתה יודע..... (עלק שעה לך תחפש ) ומה לא הגיוני ? מה אתם רוצים?? את תהמינו !
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מה אתה רוצה ?! מה אני יבדוק כל רגע יש לי עוד דברים לעשות אתה יודע..... (עלק שעה לך תחפש ) ומה לא הגיוני ? מה אתם רוצים?? את תהמינו ! אני מהמין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.