פורסם 2006 ביוני 119 שנים רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר,מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיולתודה
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אין ספק שביטורנט זה הדבר...גם יותר נוח, וגם ההורדה מתחילה ישר - לא צריך לחכות ולא נעליים...חיסרון - אין דברים ישראליים ו/או דברים עם תרגום לעברית.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר BT לא כלכך מהיר, בכ"א אם היתה תוכנה עם ממשק אימיול ומבחר של אימיול אבל יותר מהירה?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אתה יכול לנסות את כל השרתים שניתן להוריד מהם, כדוגמת Rapidshare וכו'...משם זה כמו הורדה ישירה, ולפי מה שאני יודע, יש שם הכול.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר אתה יכול לנסות את כל השרתים שניתן להוריד מהם, כדוגמת Rapidshare וכו'...משם זה כמו הורדה ישירה, ולפי מה שאני יודע, יש שם הכול.ניתן לעשות שם חיפוש?לא מצאתי איך
פורסם 2006 ביוני 619 שנים BT לא כלכך מהיר, בכ"א אם היתה תוכנה עם ממשק אימיול ומבחר של אימיול אבל יותר מהירה?באמת?תראה את התמונה המצורפת.BT דורשת ממך טיפה הבנה ויכולת למצוא לבד את החומרים שאתר רוצה להוריד. היא הרבה יותר טובה מאימיול.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.