פורסם 2006 ביוני 119 שנים אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות...איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון)או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור?תודה רבה![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר מה אתה מביא לי פה? תוכנה שמחלקת.. בסדר יש לי כבר ... האם התוכנה הזאתי שהבאת (easy spliter ) משמרת את האיכות המקורית?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים Virtual Dub.בחר בוידאו שיבצע direct stream copyאתה לא צריך לבחור מקודד, כי התוכנה לא צריכה לקודד מחדש
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כן התוכנה הזאת משמרת את האיכות המקורית!!אם אני לא טועהוטוב ללמוד משהו חדש sgsg!!תודה
פורסם 2006 ביוני 119 שנים האם התוכנה הזאתי שהבאת (easy spliter ) משמרת את האיכות המקורית?ברור. והכי הרבה יותר פשוטה מכל תוכנה אחרת. (מישהו אמר Virtual Dub)
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר ברור. והכי הרבה יותר פשוטה מכל תוכנה אחרת. (מישהו אמר Virtual Dub)"הכי הרבה"? ;Dיותר פשוטה אבל כבר יש לי וירטואל דאב אז זה בסדר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.