עבור לתוכן

יש לי התלבטות בין שני דגמים של 7600gt...... עזרה!!!!!!! ASUS VS GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

יש כמה דגמים בחנות אנא עזרו לי לבחור אחד מהם שנראה לכם הכי טוב......

1)אז הנה הראשון מתוצרת ASUS שעולה 1230 ש"ח

אז הנה הלינק לשיפוטכם.......

http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1078&modelmenu=1

2)הדגם השני מתוצרת GIGABYTE הוא בלי מאוור אלא עם סוג כלשהו של קרור שקט והוא בא גם עם תוכנת אוברקלוקינג ועוד כמה דברים

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm

והוא גם עולה 1230 ש"ח

תודה רבה על העזרה :yelclap:

נ.ב

מצטער על הניסוח

פורסם

מסכים. עדיף ה X1800GTO.. אני הייתי קונה בנעה מחשבים - חנות אמינה.

אבל, אם אתה מאלה "שאין להם ברירה" ואתה חייב לבחור מבין שני אלו שציינת אז לך על זה עם המאורר של ASUS..

פורסם

מחירה קבוצתית וחברה פחות טובה

פלונטר חנות בסדר גמור

ובמקרה שלא ראית המלצתי על ה LEADTEK 7600GT EXTREME שהוא ה 7600GT הכי טוב שיש ניראה לי (כוף קירור טוב יותר + OC + מקבלים 2 משחקים איתו) במחיר מצויין

פורסם

פלונטר חנות בסדר גמור

ובמקרה שלא ראית המלצתי על ה LEADTEK 7600GT EXTREME שהוא ה 7600GT הכי טוב שיש ניראה לי (כוף קירור טוב יותר + OC + מקבלים 2 משחקים איתו) במחיר מצויין

צודק עדיף לו מה שהוא הציע..

פורסם

פלונטר חנות בסדר גמור

:s07:

הלידטק אקסטרים מציע קירור ברמה בינונית ואוברקלוק מהמפעל (שאפשר לעשות בקלות בבית).

לעומת זאת הכרטיס של Point Of View עולה 200 שקל פחות מהלידטק וב200 שקל אפשר לקנות קירור פי 2 יותר טוב מהקירור של לידטק.

אבל כנראה שהמילה אקסטרים עושה לך את זה :nixweiss:

פורסם

:imwithstupid:

POV היא חברה מצויינת, אין כזה דבר "חברה פחות טובה" המושג הוא מוניטין פחות טוב, כל ה-7600GT בכל מקרה משתמשים באותו PCB וכמעט אותם רכיבים

אז זה משנה אם יש ציור של איש מגניב או דרקון על הקופסא?

ב-200 שקל הפרש אתה משיג קירור הרבה יותר רציני והרבה יותר שקט מאשר הסטוק של לידטק, וגם תחסוך איזה 50-100 שקל.

פורסם

OC מהמפעל אומר שיש לך אחריות ברגע שעשית OC בבית אין לך אחריות!

אם תעברו פה בפורום תיראו שהייתה בדיקה של כמה כרטיסי 7600GT ושל LEADTEK נתן ביצועי OC יותר גבוהים מכלם

בקירור של LEADTEK טוב בהרבה מהרגיל וכל גופי הקירור שלהם הראו ביצועים טובים במחיוד עד היום

עם ה LEADTEK מקבלים 2 משחקים את TM מגירסה מיוחדת ואת Serious Sam 2 (שעולה בארץ 200 שקל)

כך שזה שווה תכסף!

פורסם

הייתי לוקח את האסוס בגלל הקירור הפאסיבי של הג'יגהבייט

אני לא אוהב קירור פאסיבי, משום לפעמים ובעיקר עם כרטיסי מסך הטמפ' מגיעות

למקומות לא רצויים.

פורסם

^^

מסכים,לך על האסוס(הסוס ;)

פורסם

לך על ה - X1800GTO , לדעתי הוא עדיף בגלל התמיכה ב - AA+HDR ופוטנציאל אוברקלוק גדול יותר.

פורסם

X18GTO ללא ספק :imwithstupid:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים