עבור לתוכן

בעיה בNORTON 2006

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY

פורסם

dude, תסיר את הנורטון.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני לא יכול

פורסם

בגלל זה אני לא יכול

בגלל זה אתה לא יכול מה? להסיר אותו? לא מובן....

בכל מקרה להסרה טובה של הנורטון חפש בגוגל.... norton remover... קובץ של איזה 300K ועושה את העבודה כמו שצריך...

פורסם

אי אפשר פשוט למחוק מ"הסרה\ הוספה תוכניות"?

אני מחקתי משם וזה אחלה

פורסם
  • מחבר

לא אי דרך הוספה הסרת תוכניות מחקתי עם ה-NORTON REMOVER תודה איך אני מעדכן את ה-KSAPERSKY?

פורסם

אההה, כפתור ימני - update?

::)

פורסם
  • מחבר

זהו שאני מקבל הודעות EROR

פורסם

זהו שאני מקבל הודעות EROR

תסיר את הנוכחי, ותתקין מחדש.
פורסם
  • מחבר

הסרתי התקנתי מחדש ולא הלך זה KASPERSKY PERSONAL PRO

פורסם

איזו שגיאה?

פורסם
  • מחבר

EROR OCCURRED DURING THE TASK EXECUTION זאת השגיאה

פורסם

שלום, intel suck!

תשלח לי בבקשה את דו''ח העדכונים של Kaspersky. אפשר גם לשלוח פשוט את תצלום החלון. כמו כן, תשלח את תצלום החלון של הגדרות העדכונים. בנוסף ספר מהו האנטרנט בו אתה משתמש (ספק ותשטית). את המידע הזה תוכל לשלוח לי ב-email, כמו שמופיע בחתימה שלי. אנסה לעזור לך.

אגב, אולי תשקול לעבור לגרסה 6 של קספרסקי? יש לה המון יתרונות. והמעבר הוא בחינם (למקרה אם בכלל קנית את הגרסה 5...=))

פורסם

שלום, intel suck!

תשלח לי בבקשה את דו''ח העדכונים של Kaspersky. אפשר גם לשלוח פשוט את תצלום החלון. כמו כן, תשלח את תצלום החלון של הגדרות העדכונים. בנוסף ספר מהו האנטרנט בו אתה משתמש (ספק ותשטית). את המידע הזה תוכל לשלוח לי ב-email, כמו שמופיע בחתימה שלי. אנסה לעזור לך.

אגב, אולי תשקול לעבור לגרסה 6 של קספרסקי? יש לה המון יתרונות. והמעבר הוא בחינם (למקרה אם בכלל קנית את הגרסה 5...=))

אני מניח שהתכוונת לתשתית.

ומה הקשר לספק ותשתית?

פורסם

אני מניח שהתכוונת לתשתית.

ומה הקשר לספק ותשתית?

ooops, סליחה =) לא נורא, העיקר שהבנת.

הקשר לספק ולתשתית הוא ישיר - התכנה מתעדכנת דרך האינטרנט הרי. אם יש לך אינטרנט של הקיבוץ, אז אתה מתחבר בשיטה אחת (דרך LAN בד''כ), ואילו אם יש לך אינטרנט של NETVISION, אזי אתה מתחבר בשיטה אחרת לגמרי - ישנו שימוש ב-VPN בנוסף לחיבור דרך המודם... יכול להיות שהבעיה נובעת דווקה ממאפייני החיבור. יכול להיות שאתה בכלל משתמש ב-proxy מסוים - במקרה כזה KAV חייב לדעת אותו. וכו', וכו', וכו'...=)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים