עבור לתוכן

האם אנטיוירוס של ספקית אינטרנט תורם לאבטחה של מחשב מאובטח?

Featured Replies

פורסם

אז אני אגיד לך שאולי יש לך והאנטיוירוס שלך לא מצא או שבכל רגע עלול להכנס לך משהו שהאנטיוירוס שלך לא מכיר.

גם אני חשבתי שאין לי וירוס פעם כשהיה לי נורטון ואז החלפתי אנטיוירוס וגיליתי שיש כמה...

חוץ מזה, אם אין וירוס לא תתקין אנטיוירוס? אם לא פרצו לך לא תתקין FW?

דבר ראשון היה לך נורטון..אז אין מה לדבר פה. לי יש נוד32 ואני בטוח ב-100000 אחוז שאם הוא אומר שאין לי כלום, אז אין לי כלום.

דבר שני אני מסוגל לזהות בעצמי תהליכים חשודים שרצים או עולים ב-STARTUP ויודע לזהות לבד מה חוקי ומה לא, לכן תיאורטית אני לא ממש צריך AV, אבל בכל מקרה יש לי את נוד לכל צרה שלא תבוא.

בקשר לפריצות.. היו לי בזמנו הרבה פירולים, מכל הסוגים. כולם מדי פעם דיווחו על פריצות, התקפות וכו'. עכשיו אני כבר יותר משנה בלי FW, והכל עובד מצוין..

למה שמישהו יחליט לפרוץ לי? מה אני הפנטגון?

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוני יכולה להתקין לך ROOT KIT.

אתה לא תדע את זה.

מצד שני, גם הספקית שלך לא תוכל לעזור לך בנושא.

פורסם

גם לזה יש את ROOTKIT REVEALER. ולמה לי לקנות דיסקים חוקיים של סוני..

פורסם

סתם הבנתי כדוגמא.

אתה אף פעם לא 100% בטוח. סביר מאד להניח שאיזשהו תוכניתן של מייקרוסופט שם לעצמו איזה BACKDOOR לכל מערכת. וגם אם לא, ראית את הפרשה של הסוס הטרויאני.

אבל גם במקרה הזה הספקית לא תעזור.

פורסם

בקשר לפרשת הסוס הטרויאני, הם לא שמו אותו לאנשים תמימים, אלא לאירגונים. למה לאיזה אירגון לשים לי סוס טרויאני?

וגם אם כן ישימו, אני עדיין בטוח שאני והאנטי שלי נוכל לזהות אותו.

לדעתי אם הבנאדם יודע מה הוא עושה, ושומר על אמצעי זהירות פשוטים(לא לפתוח כל EXE שמגיע במייל..) אז אין שום סיבה שהוא ידבק במשהו, במיוחד אם לחברות\האקרים אין שום אינטרס במידע שיש לי על המחשב.

פורסם

מסכים בקשר למשפט האחרון.

בקשר לסוס הטרויאני האנטי וירוסלא יזהה אותו, כי הוא לא יופיע במאגרים שלו.

פורסם

וגם אם לא, ראית את הפרשה של הסוס הטרויאני.

ברור לך שמדובר בפקידים טיפשים (או מנכ"לים טיפשים, זה לא ממש משנה) שבקושי יודעים מה זה מחשב, נכון ?

הם פתחו קובץ הרצה שנשלח אליהם באימייל ( :s07: ), ולא היה להם מושג שרצה להם ברקע תוכנית ששולחת מידע לאינטרנט, דבר שכל פיירוול נורמלי (כלומר, לא נורטון) מדווח עליו בהיסטריה כל עוד לא אישרת את התוכנה ספציפית..

לא מדובר פה באיזה "סופר-האקרים" שהשתמשו בשיטות "סופר-מתוחכמות" של פריצה - אלא פשוט בחבורה של אידיוטים ששמו מידע רגיש במחשב שהם בקושי יודעים להפעיל..

פורסם

ברור גם ברור.

אבל עדיין זה הוכחה לכך שקיימים וירוסים שתוכנת אנטי ווירוס לא מזהה. כלומר הם הופצו בקנה מידה קטן מדי.

פורסם

יש הגנת ISP לג-ל-י-ש-ה. חבל שאתה מטעה ולא מסתכל בלינק...

הגנת ISP בגלישה שמספקת מי בדיוק ? שום חברת אינרנט לא מגנה עליך בוירוסים בגלישה. הלינק? אם אנחנו מדברים על אותו לינק איפה הרלוונטיות ?

פורסם

הגנת ISP בגלישה שמספקת מי בדיוק ? שום חברת אינרנט לא מגנה עליך בוירוסים בגלישה. הלינק? אם אנחנו מדברים על אותו לינק איפה הרלוונטיות ?

015

http://www.zahav.net.il/shop/more.asp?id=134&parent=0

זה הesafe מהלינק בשם אחר

פורסם

ומה אם אני יגיד לך שכבר כמה שנים טובות אין לי שום מזיק בכלל?

אז סימן שאתה פשוט לא מודע לכך שיש לך דברים שהותקנו על המחשב.

אני יכול לאמר את הדבר הזה גם כן,ולמען האמת אני לא משתמש באף תוכנת ANTIVIRUS כבר שנה וחצי.

[חוץ מתוכנות לניקוי ספייוואר וחרא כזה]

פורסם

מי שדפוק הוא מנהל הרשתות של אותם מנהלים,

הוא היה צריך לסגור למי שלא יודע מה הוא עושה את האפשרות לקרוא קבצים על השרת ורק לכתוב אותם.

פורסם

מי שדפוק הוא מנהל הרשתות של אותם מנהלים,

הוא היה צריך לסגור למי שלא יודע מה הוא עושה את האפשרות לקרוא קבצים על השרת ורק לכתוב אותם.

אני שמעתי על מנהל הרשתות של משרד HOT בבאר שבע. שמעתי שהוא דביל נעל. אז אני לא מופתע שזה קרה לHO

אני לא מבין איך לעזעזל החברות לא פיטרו את הטיפשים האלו.

מי מרשת עסק עם חומר חשוב ומאוד ובשרת לא חוסם Ftp או שאר דבר שיכולים לגרום לבעיה. ולא עושה סריקות אנטי וירוס דרך הרשת או כל דרך אחרת לבדוק שהמערכת מאובטחת

יש יותר מדיי טיפשים שמתעסקים בדברים שאין להם מושג. (ע'ע טכנאי מחשב ב10 שקל ומוכרים בחנות שמואהבים בIntel ובFX5200)

פורסם

אז סימן שאתה פשוט לא מודע לכך שיש לך דברים שהותקנו על המחשב.

אני יכול לאמר את הדבר הזה גם כן,ולמען האמת אני לא משתמש באף תוכנת ANTIVIRUS כבר שנה וחצי.

[חוץ מתוכנות לניקוי ספייוואר וחרא כזה]

תסלח לי, אבל המשפט הראשון והשני שלך מהווים סתירה בין זה לזה.

אתה טוען שאני לא מודע למה שישי לי, ואומר שאתה בעצמך ללא אנטי. אם כך אולי אתה לא מודע?

בכל אופן אני כן עם אנטי, שוב ליתר בטחון. אני בטוח ששנינו מודעים למה שקורה, אז אל תגיד שאני לא יודע מה מותקן אצלי על המחשב, כבר התעסקתי עם זה מספיק זמן.

תוכנות אנטי ספי כבר מזמן אין לי פשוט כי אני לא משתמש בוירוס הגדול ביותר: IE.

ול-FF+NO SCRIPT, + העדר ACTIVX, אין שום מצב למזיק כלשהו שיכנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים