עבור לתוכן

האם אנטיוירוס של ספקית אינטרנט תורם לאבטחה של מחשב מאובטח?

Featured Replies

פורסם

האם התקנת חבילת האנטיוירוס של ספקית האינטרנט תעלה את רמת האבטחה של מחשב שכבר מותקן בו אנטיוירוס טוב?

אם כן - באיזו רמה? משמעותית? ובכלל, מה ההבדל בין האנטיוירוס שלהם לזה שמותקן לי על המחשב?

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה? הדבר היחיד שהאנטיוירוס שלהם עושה זה לסרוק את המיילים שמתקבלים בתיבה שלך אצלהם בשרת לוירוסים, זה הכל .... אין לזה כל קשר למחשב שלך בבית

פורסם
  • מחבר

תמיד הנציגים שלהם אומרים שזה קשור לגלישה שלי באינטרנט....

פורסם

הנציגים שלהם לא מבינים כלום

הוא כולה סורק לך את המיילים שאתה מקבל

פורסם

הנציגים שלהם לא מבינים כלום

הוא כולה סורק לך את המיילים שאתה מקבל

אל תכתוב שטויות שאתה לא יודע http://www.esafe.com/esafe/web_browsing.asp

(015)

פורסם

נשאלת השאלה למה מחשב מאובטח צריך עוד אבטחה..

פורסם

נשאלת השאלה למה מחשב מאובטח צריך עוד אבטחה..

למה? כי אין 100% באבטחה.

פורסם

חשבתי שזה האנטיוירוס שדרכו עוברים המיילים לתיבת הדואר של הספק כלומר נגיד לנטויז'ן באוטלוק

על כן יש להבחין בין שירותי אנטיוירוס לדואר לבין השירות הנ"ל (safety net)

פורסם

למה? כי אין 100% באבטחה.

ומה אם אני יגיד לך שכבר כמה שנים טובות אין לי שום מזיק בכלל?

פורסם

ומה אם אני אגיד לך שאם ירצו יפרצו לך את המחשב ויזיינו אותו מהצד

פורסם

תשמע אם הNSA ירצה לפרוץ לי את המחשב - אולי הוא יצליח. אבל אז האנטי ווירוס של הספקית גם לא ממש יעזור לי.

אבל לאדם שיש לו את כל העידכונים(בתקפה שאין חורי אבטחה שלא תוקנו עדיין), תוכנת אנטי-וירוס, מאחורי NAT וגם יש לו פיירוול, אז האקר יצטרך לעבוד קשה-קשה כדי לפרוץ לו למחשב.

פורסם

לידיעתכם:

האנטיוירוס של ספקית האינרטנט עובד על תיבת הדואר אלקטרוני של ספק האינטרנט לבד

במידה ואתם משתמשים בתיבה הזו , שווה לכם להפעיל את האנטיוירוס שלהם.

לא - אין לתוכנה שלהם שום קשר לגלישה באינטרנט - רק לתיבת הדוא"ל - אבל גם אם יש לכם כבר תוכנת אנטיוירוס במחשב (ולא חשוב איזו) עוד מדרגה באבטחה לא יזיק. כמו שנאמר כאן - אף פעם אין 100% אבטחה.

כמו שאולי אתם יודעים - יש הבדלים בין תוכנת אנטיוירוס אחת לשניה ולא תמיד הן מכסות הכל, ולכן שווה להפעיל עוד מדרגת אבטחה.

מעבר לזה את התוכנת אנוטיוירוס שלך במחשב - כל כמה זמן אתה מפעיל ? כל כמה זמן אתה מעדכן נגד וירוסים חדשים ?

אתה יכול לברר עם ספקית האינרטנט שלך כל כמה זמן הם עושים את הפעולות האלה עם האנטיוירוס שלהם ואתה יכול להיות בטוח שהתשובה תהיה הרבה יותר מפעם ביום . מעבר לזה תבדוק אם הם מתחייבים שלא יכנס לך וירוס דרך הדוא"ל - אתה יכול להיות בטוח שהתשובה היא כן.

ובקצרה - התשובה לשאלה מהנושא: כן, במידה ואתה משתמש בתיבת הדוא"ל של הספקית.

אם אתה לא - תבדוק אם יש לך אנטיוירוס אצל מי שהתיבת דואר שלך יושב אצלו. אם אין - תקח את זה בחשבון.

פורסם

ומה אם אני יגיד לך שכבר כמה שנים טובות אין לי שום מזיק בכלל?

אז אני אגיד לך שאולי יש לך והאנטיוירוס שלך לא מצא או שבכל רגע עלול להכנס לך משהו שהאנטיוירוס שלך לא מכיר.

גם אני חשבתי שאין לי וירוס פעם כשהיה לי נורטון ואז החלפתי אנטיוירוס וגיליתי שיש כמה...

חוץ מזה, אם אין וירוס לא תתקין אנטיוירוס? אם לא פרצו לך לא תתקין FW?

פורסם

לידיעתכם:

האנטיוירוס של ספקית האינרטנט עובד על תיבת הדואר אלקטרוני של ספק האינטרנט לבד

במידה ואתם משתמשים בתיבה הזו , שווה לכם להפעיל את האנטיוירוס שלהם.

לא - אין לתוכנה שלהם שום קשר לגלישה באינטרנט - רק לתיבת הדוא"ל - אבל גם אם יש לכם כבר תוכנת אנטיוירוס במחשב (ולא חשוב איזו) עוד מדרגה באבטחה לא יזיק. כמו שנאמר כאן - אף פעם אין 100% אבטחה.

כמו שאולי אתם יודעים - יש הבדלים בין תוכנת אנטיוירוס אחת לשניה ולא תמיד הן מכסות הכל, ולכן שווה להפעיל עוד מדרגת אבטחה.

מעבר לזה את התוכנת אנוטיוירוס שלך במחשב - כל כמה זמן אתה מפעיל ? כל כמה זמן אתה מעדכן נגד וירוסים חדשים ?

אתה יכול לברר עם ספקית האינרטנט שלך כל כמה זמן הם עושים את הפעולות האלה עם האנטיוירוס שלהם ואתה יכול להיות בטוח שהתשובה תהיה הרבה יותר מפעם ביום . מעבר לזה תבדוק אם הם מתחייבים שלא יכנס לך וירוס דרך הדוא"ל - אתה יכול להיות בטוח שהתשובה היא כן.

ובקצרה - התשובה לשאלה מהנושא: כן, במידה ואתה משתמש בתיבת הדוא"ל של הספקית.

אם אתה לא - תבדוק אם יש לך אנטיוירוס אצל מי שהתיבת דואר שלך יושב אצלו. אם אין - תקח את זה בחשבון.

יש הגנת ISP לג-ל-י-ש-ה. חבל שאתה מטעה ולא מסתכל בלינק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים