פורסם 2006 ביוני 119 שנים קודם כל זה לא הכי גבוהה אבל תביא למה לי יש 52FX ועל הגדרות הכי חלשות זה בקושי עובד חלק(25FPS)
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כוסאמאשלךלך תזדייןאני לא צוחקבמסך איפה שהרזולוציה שיניתי להכי גבווהה למעלה היה קו כזה אז לקחתי אותו עד הסוף ימינהזה כל ההגדרות שיש?ומי שלא מאמין אני יכול להביא לו תמונה מהמשחק +ההגדרות +תמונה מהאוורסט שיש לי FX5200אחי, שינית את זה בהגדרות של הווינדוס....שאתה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה...
פורסם 2006 ביוני 119 שנים its like if i say that the Game F.E.A.R is runnig on my system on 72FPS.Its Impossible.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים "קטין על ניקוטין" דבר ראשון סתום את הפה ודבר יפה!דבר שני אף אחד לא חייב להאמין לך כי אין תמונות ואין הוכחות.דבר שלישי תפרט על מה אתה מדבר שאתה אומר "הגדרות גבוהות".
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר סתום את הפה תגיד לחברים שלך ולא לי הבנת?ותחכו 3 דק' נביא לך סקרין שוטים כדי שתסתמו
פורסם 2006 ביוני 119 שנים On My Geforce4 MX The game Runs on minimum slow very slow.so maybe For Him MAXIMUM = MINIMUM ?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כוסאמאשלך לך תזדיין אני לא צוחק במסך איפה שהרזולוציה שיניתי להכי גבווהה למעלה היה קו כזה אז לקחתי אותו עד הסוף ימינה זה כל ההגדרות שיש? ומי שלא מאמין אני יכול להביא לו תמונה מהמשחק +ההגדרות +תמונה מהאוורסט שיש לי FX5200 :kopfpatsch: :kopfpatsch: אתם לא קולטים שהוא שינה רק את הרזולוצייה? צריך ללחוץ על "2" (או 1, כבר לא זוכר .. רשום למעלה) במסך הזה כדי להכנס להגדרות האמיתיות, אחרת זה רק משנה רזולוצייה
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר דבר עבריתזה המקס' ששמתי בהגדרות והנה עוד תמונהואני לא אומר שזה עובד חלק חלק יש מיני תקיעה פעם ב אבל לא משהו ליותר משניה שניים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים I Will Write in english untill my keyboard will Brake...and the image 612.JPG its very easy to set full capture and then set back... Not so difficult.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.