פורסם 2006 ביוני 119 שנים אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTPאו אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??
פורסם 2006 ביוני 119 שנים העברה מאיפה לאיפה? יש לך גישה לשני המחשבים? אתה יכול לשים אותם באותה סביבה?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים דרך האינטרנט זה הפתרון הכי גרוע, אלא אם יש לך קצה העלאה של 512KB או אפילו KB256. אחרת זה פשוט יהיה איטי מדיי.חישוב זריז - 256Kbps = ייקח 92 שעות להעביר 10 ג'יגה (במהירות מקסימלית קבועה).הכי מומלץ זה שתביא כונן קשיח למחשב השני שאליו אתה רוצה להעתיק וזהו. זה הכי מהיר.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אני הייתי מנסה להשיג איפוד או כל כונן נייד אחר... או לצרוב על DVD... באינטרנט זה פשוט לא ממש יעיל.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים צרוב 2-3 DVD בכל מקרה .גם אם מהירות ה upload שלך 512 ( בטוח שלא אחרת היית יודע)האינטרנט לא בנוי להעברת קבצים בכזה גודל כיום.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר למה לא?? אם באי מיול אנ י מוריד בסביבות ה 5 GB בשבועאז מה הבעיה להעביר 10 GB כשהחיבור הוא ישיר??
פורסם 2006 ביוני 119 שנים ^^יש הבדל עצום ביו הורדה לשליחה.אם בכל זאת הולכים על משלוח דרך האינטרנט, תנסה את זה:http://www.beinsync.com/תוכנה ישראלית מומלצת מאוד.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אין לך חיבור ישיר, אתה מתבלבל יש לך חיבור דרך האינטרנט - זה לא חיבור ישיר, זה חיבור עם מתווך. ובאינטרנט, מהירות השליחה שלך, איטית בהרבה ממהירות הקבלה שלך אני מניח שאתה בחבילה סטנדרטית של אינטרנט, זה אומר שיש לך קצב העלאה של 12 קב"ש אם זה ADSL, או 16 קב"ש אם זה דרך כבלים. זה ייקח לך שבועיים להעביר את זה ככה תצרוב ותשלח דיסקים בדואר רגיל במעטפה, יהיה יותר מהיר. או שתגדיל את החבילת אינטרנט שלך לחבילה עם מגה העלאה, ואז תוך יום אחד הכל יעבור, רק שזה די יקר
פורסם 2006 ביוני 119 שנים למה לא?? אם באי מיול אנ י מוריד בסביבות ה 5 GB בשבוע אז מה הבעיה להעביר 10 GB כשהחיבור הוא ישיר?? כי אין לך ברירה ובנוסף מהירות ההורדה שלך פי 20 יותר גבוהה ממהירות העלאה. אם הייתה לך אפשרות לצרוב את זה בחצי שעה היה ממש מטופש להוריד את זה בשבוע שלם לא ?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים דרך האינטרנט פשוט תקים שרת FTP בעזרת BP FTP או שאר תוכנות ובצד השני תעבוד עם תוכנת FTP.תתחבר לשרת ותוריד ממנו דרך המחשב השני.מדובר ב10G. שזה מטורף להעביר באינטרנט בUpload מסכן של בזק שעומד היום על 12K.אם יש לך Upload של 64 או 32 זה עדיף אבל זה יקח זמן.למה שלא תצרוב על 3 דיסקים של DVD ותשלח בדואר?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אם יש לך גישה לשניהם למה לא להעביר את ההארד דיסק למחשב ואחרי זה להחזיר? הכי פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.