פורסם 2006 ביוני 119 שנים כבר שיחקתי במפורסמים:Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in bloodCoD 2Medal of honor pacific assaultוכרגע יש לי אופציה של קומנדוסמישהו מכיר משחקים כאלה?אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי
פורסם 2006 ביוני 119 שנים Brothers In Arms, חוויה מטורפת. אופס שיחקת כבר אמממ תנסה את Medal Of Honor למיניהם. גרררררר אני עייף לא יודע מה יש לי לא שמתי לב כבר עריכה II... אמממ מה עוד אפשר להציע.. Day Of Defeat: Source Red Orchestra: Ostfront 41-45 Battlefield : Vietnam Soldier Of Fortune :Double Helix
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לא חשוב מה קורה , אל תקנה את COMMANDOS החדש !! שמעת אותי ?! זה חרא של משחק.. ממש ממש מטומטם.והאמת שאני באותו מצב כמוך. אני גם אוהב WWII FPS וכבר אין לי יותר מה לשחק כרגע :-\ .. סיימתי כבר את כולם פעמיים. נ.ב- שחקת ב HALF-LIFE 2 ??למרות שהוא עתידני/בדוי לגמרי זה משחק מעולה ומאד מאד מעניין.. עם הרבה אקשן ומחשבה + סיפור מרתק ומשכנע..
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר כן אחי שיחקתי בדמו גועל נפשבכל אופן HL2 לא שיחקתי נתנו לו את תואר משחק השנה אבל אף פעם לא שיחקתילמרות זאת שיחקתי בסיריוס סאם 2 משחק מאוד יפה והוא לא לילדים כי הוא יפה כזה אהבתי.אבל את פר קריי לא אהבתי שיחקתי בדמו זה היה יפה אבל 3 דקות ויצאתיגם בטלפילד 2 לא אהבתי כל כך גיימפלי חוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.