עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הכרטיס הבא?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)...

מה אתם אומרים על המחיר???שווה?

עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...?

יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

פורסם

הכרטיס הזה שווה ל6600 הרגיל

פורסם

אנא ציין את שם הכרטיס בכותרת.

פורסם

ביחס לתקציב נראה לי כרטיס בסדר אבל שכח מזה שתוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אולי הכי נמוכות, אולי.

אבל לא תמיד צריך לשחק במשחק הכי חדש ואתה יכול להנות יופי גם ממשחקים של לפני שנה ושנתים. בכל אופן אם המטרה שבגללה אתה קונה את הכרטיס היא בשביל להריץ משחקים חדשים בהגדרות כבדות, תצטרך להוסיף לפחות עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שאתה רוצה. בתקציב שלך אפשר לקנות כרטיס מסך בסיסי ביותר, לא יותר.

פורסם

כרטיס טוב אבל נראה לי ראיתי אותו בבאג בפחות כסף אחי ..

פורסם

אח שלי כרטיס נחמד בשביל.להריץ משחקם חדשים הכבדים תצילח להריץ אותם רק בגרפיקה הכי נמוכה אולי גם..!

פורסם

כרטיס ממוצע ביותר, אל תצפה ליותר מידי

פורסם

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)...

מה אתם אומרים על המחיר???שווה?

עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...?

יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

מומלץ להוסיף 70 ש"ח ולקנות את הגרסה המשופרת (קירור טוב יותר ופוטנציאל אוברקלוק גדול יותר בגלל זכרונות משופרים) של ה - X1600PRO .

לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197

פורסם

גם אני ממליץ על ה 1600 יותר מתקדם ותומך בטכנולוגיות החדשות יותר - SM3 וכו'.

פורסם

ביחס לתקציב נראה לי כרטיס בסדר אבל שכח מזה שתוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אולי הכי נמוכות' date=' אולי.

אבל לא תמיד צריך לשחק במשחק הכי חדש ואתה יכול להנות יופי גם ממשחקים של לפני שנה ושנתים. בכל אופן אם המטרה שבגללה אתה קונה את הכרטיס היא בשביל להריץ משחקים חדשים בהגדרות כבדות, תצטרך להוסיף לפחות עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שאתה רוצה. בתקציב שלך אפשר לקנות כרטיס מסך בסיסי ביותר, לא יותר.

[/quote']

הגזמת מאוד.

הכרטיס קצת יותר חזק מ 6600.

הכרטיס תומך בכל הטכנולוגיות הגראפיות החדשות מלבד SM3.

הכרטיס יריץ כל משחק על ההגדרות הבניוניות.

אבל כמובן, ה X1600P עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים