עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד בסביבות 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רציתי לקבל המלצות...

השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

האמת, אני התחלתי להנעל על המחשב הזה... חיפשתי כאן בפורום ובעוד מקומות, ראיתי שהזכירו אותו ועל פניו הוא נראה אחלה מחשב. אומרים שיש לו בעיה עם זמן סוללה, אבל זה לא הדבר המרכזי שמעניין אותי... מעבר לזה, הוא נראה ממש מצויין... :)

אם למישהו יש הסתייגות מזה, או הצעות אחרות, אני אשמח להשוות...

פורסם

אתה קודם כל צריך לשאול את עצמך מה השימושים של המכשיר

האם אתה רוצה GPS כלול במכשיר או בניפרד ואז יש לך יותר גמישות בבחירת המכשיר

האם אתה רוצה מכשיר משולב סלולאר

האם אתה רוצה WM5 או שעוד לא סומך על המערכת החדשה

לגבי הדל מכשיר מצויין מסך מעולה מאיץ גרפי יחודי

אל תקנה אותו מחנות בארץ או מהאתר של דל בארה"ב שם יש מחירים מעולים ומבצעים או יד שנייה כחדש מהרבה שמוכרים אחרי שקנו כמה יחידות מחו"ל

פורסם
  • מחבר

הבנתי שמכשירים משולבי סלולר יקרים בהרבה, למרות שאם זה לא מדוייק אני אשמח לשמוע הצעות...

לגבי מה שאמרת שיותר זול לקנות... איפה? באתר של דל? ומה לגבי אחריות?

פורסם

לדוגנא יש את ה poz ברשת פלאפון שהוא משולב סלולארי ו gps שווה לך לבדוק את מחירו

משולבי Gps יש הרבה דגמים היום בטווח רחב של מכירים תלוי במכשיר

באתר של דל יש מחירים מעולים ובנוסף יש ברשת קופוני הנחה של 20 ו 40 דולר ועוד כל מיני לכו יוצא מעוד זול לקנות דרך האתר שלהם

רק שהם לא עושים משלוחים לראץ אז אתה צריך מישהו בחו"ל שישלח לך או דרך אתר כמו mustop

http://www.pocket.co.il/community/forumdisplay.php?f=54

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=4sale

תדבוק כאן יש אנשים שמוכרים מכשירים חדשים לגמרי שהביאו מחו"ל או יד שנייה במצב טוב וזול

לגבי אחריות הדלים שמביאים בחו"ל עם אחריות בין לאומית שלא תופסת בארץ

פורסם

ושוב כמובן שהוא צריך להגדיר קודם מה הכי חשוב לו מכשיר ספציפי שהוא רוצה ואז להוסיף GPS או מכשיר משולב מראש ואזיש מגוון אפשרויות יותר קטן אבל עדיין רחב

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף GPS בתוך המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים