פורסם 2006 במאי 3119 שנים לא משנה אם היא חינמית או לא...שאם אני אדבר היא תקליט בוורד...תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אף פעם לא היה על זה נושא רציני, אולי כדאי לעשות עוד אחד.פרקר8 - גם אני חיפשתי אחת כזאת, ולפי מה שאני יודע קיימת אחת רק לשפה האנגלית. (לא זוכר את שמה)
פורסם 2006 במאי 3119 שנים על מה אתה מדבר??אני בעצמי עניתי לפחות 3 פעמים על השאלה הזו!ויש מספר תוכנות, תעשה חיפוש ותגלה את השמות שלהן.ולא, אין תוכנה בעברית.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים על מה אתה מדבר??אני בעצמי עניתי לפחות 3 פעמים על השאלה הזו!ויש מספר תוכנות, תעשה חיפוש ותגלה את השמות שלהן.ולא, אין תוכנה בעברית.איזה keyword לכתוב? :s05:
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר וואי אני חושב שאני אוותר על זה....לפי הת'רד בחיפוש, מצאתי את התוכנה-Dragon NaturallySpeaking 8שהיא הייתה הכי מומלצת בת'רד...ניסיתי להשתמש בה אתמול וזה מאוד קשה!ה-TRAINING של התוכנה לוקחים שנה, ומאוד קשה לעבור אותם, כנראה כי התוכנה מזהה רק מבטא בריטי/אמריקאי....
פורסם 2006 ביוני 119 שנים ההכשרה של התוכנה לוקחת יותר זמן ככל שמבטא שלך רחוק יותר ממבטא אמריקאי. הרי לא חשבת למצוא משהו בסגנון StarTrek? Vista אמורה לזהות דיבור ולהמיר אותו לטקסט. לא יודע כמה טוב זה יהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.