פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אז איך הם מייצרים את זה??הרי מישהו חייב לדעת את המתכון כדי להפעיל ת'מפעלים.3 אנשים לא יכול לעשות את זה...
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים למפעלים שולחם תרכיז כמדומני.ואפשר לחשוב איזה סוד זה... כאילו ששאר היצרנים לא הצליחו להוציא משקאות דומים.וזה מזכיר לי:!Slurm - It's Highly Addictive
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אז איך הם מייצרים את זה??הרי מישהו חייב לדעת את המתכון כדי להפעיל ת'מפעלים.3 אנשים לא יכול לעשות את זה...בדיוק
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים ואפשר לחשוב איזה סוד זה... כאילו ששאר היצרנים לא הצליחו להוציא משקאות דומים. מילת המפתח היא "דומים". לא זהים אלא דומים, ולטעמי מגעילים...
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים ואפשר לחשוב איזה סוד זה... כאילו ששאר היצרנים לא הצליחו להוציא משקאות דומים. מילת המפתח היא "דומים". לא זהים אלא דומים, ולטעמי מגעילים... סוף סוף אחד שיודע להעריך את הנוזל השחור הטהור המושלם שהוא בעצם המצאת המילניום (הזה והבא)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני דווקא מעדיף פפסי.... ;Dפפסי מתוק מדיי, אני מרגיש שאני שותה סוכר במקום קולהבכל זאת, אני מעדיף cherry coca cola, חבל שהפסיקו עם הייצור שלו
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים הם כל הזמן מפסיקים ומחזירים את הסדרה הזאת.... היא אמורה להיות "לזמן מוגבל".
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תמצית הקולה כל כך מרה שבכדי להמתיק אותה בכל כוס קולה יש 7 !!! כפיות סוכר.יש דברים טובים יותר מקולה כמו רד-בול או XTC משקאות אנרגיה עים כנפיים !!! (לפחות שם יש אינפורמציה חלקית מה מכיל המשקה כולל שמות החומרים, ממש מעבדה לכימיה).DIGITAL
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אממ, אני חושב שגם המשגיח כשרות יודע את הסוד, כי אני זוכר שהיה סיפור שלא רצו לתת להם תעודת כשרות.anyways, אני מעדיף אייסטי (של נסטי) אפרסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.