פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים למי שלא יודע את הקולה במקורית המציאו לפני איזה 100 שנים מצמח הקוקה בתור תרופה לכאבי בטן.ולמי שיש ספק המוצר הנמכר ביותר מצמח הקוקה הוא קוקאין.(הקטע הזה הוא אמיתי)בימינו כמובן אין שום רכיב טבעי בקולה ושום חלק שמגיע מצמח הקוקה, אבל אולי המוח שלכם מכור לקול באופן לא מודע (אחלה תאוריה ;D )הפיתרון שאני מציע זה לנסות סמים יותר קלים וכך להיגמל בשלבים (אולי איזה פפסי במקום, למרות שאישית אני בכלל אוהב RC).הכי חשוב זה לא להדרדר לפאנטה, הכתום הזוהר הזה ממש מסוכן (מגיעים לצבע הזה בעזרת אורניום מועשר).
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים אני לא יודע איך אתם אוהבים קולה רגיל יש יותר מדי גזים בקולה הרגילהכי טוב זה דיאט קולה
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים מכל המשקאות המוגזים שטעמתי אי-פעם... קולה זה הדבר היחיד שאני יכול לשתות בלי לשטוף את הפה ישר בכוס של מים...ספרייט,קינלי,פאנטה וכו'... פשוט גורמים למערכת העיכול שלי לעבוד בריברס.(רק בשביל לדעת, לכולם הקולה עושה מן תחושת צריבה קלה בגרון אחרי כל לגימה? או שזה רק אני?).
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים מכל המשקאות המוגזים שטעמתי אי-פעם... קולה זה הדבר היחיד שאני יכול לשתות בלי לשטוף את הפה ישר בכוס של מים...ספרייט,קינלי,פאנטה וכו'... פשוט גורמים למערכת העיכול שלי לעבוד בריברס.(רק בשביל לדעת, לכולם הקולה עושה מן תחושת צריבה קלה בגרון אחרי כל לגימה? או שזה רק אני?).בעיות עיכול עם פאנטה? צריבה בגרון עם קולה? אני מצטער... זה לא קורה אצל כולם... כנראה רק לך הקיבה חולנית במיוחד 8)
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים אני מכיר את ההתמכרות הזאת, קודם כל לפחות זה לא מסוכן ביותר, אבל זה מאוד מזיק לשניים וכדאי להפסיק.... לפחות תודו שאתם לא כמוני, אני מכור לפרינגלס, אני פותח גליל ומחסל את כולו תוך כמה דקות ובכך צובר כמויות של שומנים וכולסטרול
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים גם אני מכור לקולהוגם מכור לעוגיות שוקולד ציפס אולי נקים קבוצת תמיכה של מכורים אנונומים לקולה
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים לפחות תודו שאתם לא כמוני, אני מכור לפרינגלס, אני פותח גליל ומחסל את כולו תוך כמה דקות ובכך צובר כמויות של שומנים וכולסטרול same here :-[ אני אוכל פרינגלס, ושותה עם זה קולה... :-\
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים יגיע יום ובו תאגיד קוקה קולה ישלוט בעולם!!! :asthanos:אני עצמי לא יכול להסביר את זה שאני שותה לפחות 3 ליטר קוקה קולה ביוםואם אין קולה בבית אני עושה טרורררררלפעמים אני קם בבוקר ומרביץ איזה "דרינק" של קולה, זה כ"כ טוב.אגב קרה לכם כבר שקמתם באמצע הלילה ורציתם קולה כמו בפרסומת של השוקו שהוא קם והולך לחפש את הקולה?אז לי זה קרה קמתי ב 3:00 בלילה והלכתי (נסעתי) לקיוסק שפתוח נונסטופ בשביל לקנות קולההייתי רוצה ללחוץ את ידו של הממציא הגאון איך קוראים לו? מר קוקה...משהו....
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים לפחות תודו שאתם לא כמוני, אני מכור לפרינגלס, אני פותח גליל ומחסל את כולו תוך כמה דקות ובכך צובר כמויות של שומנים וכולסטרול same here :-[ אני אוכל פרינגלס, ושותה עם זה קולה... :-\ :anim-jjd: נסו לאט לאט להגמל ותתחילו עם גראס ;D חחחחח
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אתם יודעים שקוקה קולה (החברה) לא רושמת פטנט על הקולה ואחת התיאוריות היא שהיא לא רוצה לעשות את זה כדי שלשלטונות לא יהיו הוכחות שבקולה יש חומרים לא חוקיים (אמיתי לחלוטין, חצי לפחות, השני תיאוריה מבוססת)
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אתם יודעים שקוקה קולה (החברה) לא רושמת פטנט על הקולה ואחת התיאוריות היא שהיא לא רוצה לעשות את זה כדי שלשלטונות לא יהיו הוכחות שבקולה יש חומרים לא חוקיים (אמיתי לחלוטין, חצי לפחות, השני תיאוריה מבוססת)פתפותי ביצים!!!בסה"כ הם לא רוצים שידעו את המרשם שלא יעתיקו מהםרק שני אנשים יודעים את המרשם כמדומני...
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אתם יודעים שקוקה קולה (החברה) לא רושמת פטנט על הקולה ואחת התיאוריות היא שהיא לא רוצה לעשות את זה כדי שלשלטונות לא יהיו הוכחות שבקולה יש חומרים לא חוקיים (אמיתי לחלוטין, חצי לפחות, השני תיאוריה מבוססת)פתפותי ביצים!!!בסה"כ הם לא רוצים שידעו את המרשם שלא יעתיקו מהםרק שני אנשים יודעים את המרשם כמדומני... וזה 3, לא 2.ואישית גם לזה אני לא מאמין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.