עבור לתוכן

מכור לקולה - חייב להפסיק

Featured Replies

פורסם

קולה זה החיים שלי היום עשיתי שיא שתיתי 3 בקבוקי קולה גדולים איך מפסיקים?

• תגובות 112
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם, תלך לישון.... ::)

פורסם

תמצא לך תעסוקה.....נגיד חפש בזבל זכרונות EDO ;D

פורסם

חחחח יש לך מזל שמישה (TheHunter) לא פה.. אחרת אתה יודע מה היה קורה. ;D

(ד"א אל תקח מה שהוא אומר ברצינות, הוא סתם ננעל עליך)

פורסם

אתה מדבר אליי ?

מי זה מישה ...ולמה ננעל ? על מה מדובר ?

פורסם

לא דיברתי ל skazi ובמקרה הטוב הוא רק ינעל את זה ;D

טוב, עכשיו באמת, לך לישון!

פורסם
מכור לקולה - חייב להפסיק

מוכרת הבעיה.

קודם, תלך לישון.... ::)

לא נראה לי:

פורסם

אני לעומת זאת מכור לדיאט קולה...אבל אני ממש לא סופר כמה אני שותה ..אולי יותר מי יודע...אני מפחד לספור אפילו

פורסם

הבעיה בהחלט מוכרת... אני התמכרתי לסנאפל כשהייתי בארה"ב ועכשיו אני עובר גמילה קשה בגלל שזה גם לא נפוץ וגם יקר בארץ

פורסם

תשתה בירה ;D ;D ;D ;D

פורסם

אם יש לך דלת מסוג "פלדלת", קח את הראש שלך, דפוק בדלת איזה 10 פעמים והכל יעבור.... יתחילו לכאוב לך בראש חלקים שאפילו לא ידעת שהם קיימים.

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

מישה, לא כולם יודעים כמה בקבוקי קולה בקשת ממני לעבור לקנות כשחשבנו שאני בדרך אליך... (אבל קרו דברים... ואהמ... לא יצאתי מהדלת של הבית שלי...)

ועכשיו, סקקי בייבי (לא אכפת לך שאני קורא לך בייבי, נכון?) אל תקנה קולה... גם אני לא קונה, אני קונה מיץ תפוחים ספרינג, יותר טעים. (יש פחיות אם משהו נשבר ;D)

פורסם

מישה, לא כולם יודעים כמה בקבוקי קולה בקשת ממני לעבור לקנות כשחשבנו שאני בדרך אליך... (אבל קרו דברים... ואהמ... לא יצאתי מהדלת של הבית שלי...)

מכחיש כל קשר.... ;D

פורסם

נראה לי מתמכרים לזה בגלל הקפאין (והכרמל) אז מה שתעשה זה, תקנה מלא פולי קפה וכל יום תלעס איזה 1 או 2.... יש רק בעיה אחת קטנה, אתה תשתין אחרי זה כמו לא יודע מה, בלי הפסקה ואפילו שלא שתתית, ואחרי זה יהיו לך כאבי ראש בגלל שהתיבשת... אז אני לא יודע אם זה כדאי... עדיף להיות מכור לקולה שרק מאכלת פלדה :) אבל לא גורמת לכאב ראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים