עבור לתוכן

שאלה בנוגע לנתב של 3com ותשתית כבלים

Featured Replies

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו.

השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן).

השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?

פורסם

חיבור ללא חייגן זה MPLS, לא VPN.

פורסם

אני עם 3COM בכבלים ואין שום בעיות מיוחדות. לפחות לא יותר ניתוקים מה ADSL שהיתי מחובר אליו קודם.

כשאתה עובר לכבלים אל תשכח לעדכן את הראוטר לגרסת תוכנה 2.01.10 שנבנתה במיוחד לכבלים בישראל.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי עידכון גרסה זה באתר של איסטרוניקס, היבואנית, אלא באתר של 3com העולמית - האם מדובר באותו עידכון?

פורסם

כן,

מהאתר של 3COM.

http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&sku=3CRWE554G72T&order=desc

אם תשים לב בגרסא 2.01.10 כתוב בפירוש שיש תיקון לתמיכה "ישראלית".

Version v2.01.10 update

1. Fixed PPTP / L2TP bugs for Israel ISP

2. Fixed bug of user cannot access www.msn.com when using PPPoE and MTU is less then 1320

3. Fixed PPPoE auto-reconnect interoperabilities bug

4. Fixed the "Clone PC's MAC fail" bug

5. Content Filter operates as disabled if it is unlicensed

6. Auto-refresh on the status page is 20 seconds

7. Removed per LAN Port disable/enable function

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים