פורסם 2006 ביוני 1919 שנים דווקא אני לא עשיתי ככה..אני רצתי ו"יריתי" עם הגרביטי גאן על הצינור שהולכים עליו ואז הצינור קפץ למעלה כל הזמן וגם אני קפצתי והגעתי לשם..אפשר לעבור כל מיני בעיות במספר דרכים.. זה עוד נקודה יפה למשחק..
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אני לא זוכר איך הסתיים בכלל האלף לייף 2 סיימתי אותו מזמן...מישהו יכול להזכיר את הסוף בערך אני לא זוכר פשוט את הפיצוץ שהיה במצודה הזאת ואיך הכלב ואלקס הגיעו הם לא היו בכלל במקום אחר בסוף המשחק ???
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים בכלל משהו יכול להסביר טיפה על העלילה משחק?מי אתה ודברים כאלה..העלילה לא משהו לפי דעתי אבל המישחק טוב פשוט תשחק וזהו
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים גם אני עשיתי את זה בהתחלה עד שהתחלתי להבין שצריך דרך אחרתאני שמתי את הדברים על הצינור לא מתחת ועברתי.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים נתקעתי בחלק דשי בהתחלה כשיש מעלית שמפעלים אותה על ידי כדור אנרגיה ואז אני יורד ואלכס אומרת תזהר ואחרי כמה שניות אני נופל למטה,מה עושים?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אני אחד שלא יכול לשחק במשחק בלי לעקוב אחרי העלילה זה כמו לראות סרטו לא להבין אותו...מישהו יכול להסביר בקצרה איך הסתיים הקודם כי שכחתי לגמרי!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים נתקעתי בחלק דשי בהתחלה כשיש מעלית שמפעלים אותה על ידי כדור אנרגיה ואז אני יורד ואלכס אומרת תזהר ואחרי כמה שניות אני נופל למטה,מה עושים?תתפוס את החלקים עם הגרוויטי גאן
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים הגעתי לכאן שזה הכור ויענו הרגתי את מי שהיה כאן ויצא לי כמו מכונה כזאת :[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים אם אני לא טועה אתה צריך לצאת מהחדר ולהכניס כדור כזה למכונה הזאת מהצד מחוץ לחדרואז יעלה שם החלק הזה במכונה שמחובר לריצפה ותיכנס למחת לאדמה...אני לא זוכר בדיוק אבל זה משהו כזה
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים היי. אחרי שירדתי במעלית מזכוכית עם הבחורה הגענו לקמונה מסויימת והיא אמרה לי לרוץ ומיד אחר כך התנפצה המעלית. הלכנו קדימה ונכנסנו לחדר שבקצהו יש את זה : עכשיו, מתחילה אזעקה כשאנחנו ניכנסים לחדר הזה , הדלת אחרינו ננעלת וכלום לא קורה חוצמזה. איך ממשיכים??? http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=ooazk6l98e64ycc56pu2.bmp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.