פורסם 2006 במאי 3119 שנים חחח אני רואה שחוש ההומור מתפתח כאןאולי אתה רוצה גם זיכרונות DDR16 ומעבד עם 20 גיגה הרץ ב-שקל תשעים?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אחי אתה קצת מקדים לא?הקונרו עוד לא יצא תחכה ל-23.7 ואז תבקש מפרט כל בסיס קונרו..
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אחי אתה קצת מקדים לא? הקונרו עוד לא יצא תחכה ל-23.7 ואז תבקש מפרט כל בסיס קונרו.. וגם אז לא. צריך להיות דביל כדי לקנות מעבד כשהוא רק יוצא.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר אימאא הם קוראים לי דביל!!!אחי מה הקטע אני לא יכול לחכות חולה על חומרה משובחת...תנו עוד הצעות@@
פורסם 2006 במאי 3119 שנים שאני אבין, אתה רוצה הצעות רציניות על מעבד שלא יצא, שיותקן על לוח אם שעוד לא יצא, ויעבוד עם זכרונות שאנחנו לא יודעים כמה יעלו, וכל זה במחיר מגוחך? פעם ראשונה שאני משתמש באייקון הזה אני נוטה לכבד כל בנאדם אבל הקטע שלך ממש מגוחך. אוהב חומרה משובחת? אחרי חודשיים היא תישאר משובחת ותעלה כמה עשרות אחוזים פחות!
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מה עשית :s05:.תקרא את הת'רד מהתחלה ועד הסוף ותבין אני בטוח.ואם לא תבין אני יגיד לך שניסית לקבל הצעה של מפרט על בסיס מעבד שלא יצא לשוק לוח שלא יצא לשוק וזכרונות שאלוהים יודע כמה הם יעלו, אתה עדיין חושב שזה לא מגוחך?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים כולה מה עשיתי... מצטער! גבר זה נבסדר אל תיקח את זה קשה אנחנו בסך הכל צוחקים איתך אם אתה רוצה מפרט עם קרונו זה לא הזמן עדיין תבקש עוד חודש חודשים המלצה אני בטוח שאנשים ישמחו לעזור לך take it easy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.