פורסם 2006 במאי 3119 שנים היי,אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב.נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת.תודה רבה, אופיר
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ATITool ---> Scan for Artifactsאם כרטיס מסך שורד את זה אחרי לילה שלם - הוא יציב
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר ATITool ---> Scan for Artifactsאם כרטיס מסך שורד את זה אחרי לילה שלם - הוא יציבהאם הבדיקה הזו עושה OC לכרטיס, כי אני ממש לא רוצה לעשות זאת.תודה.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר 3D MARK 2005/2006לא רעיון טוב מכמה סיבות:1. התוכנה עובדת במסך מלא ואני רוצה לראות טמפרטורה תוך כדי.2. מבצעת רק סבב בדיקות אחד. כמה בדיקות אני צריך לעשות כדי שהכרטיס יתאמץ "כמו שצריך" לאורך זמן?תודה אופיר
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ATITool ---> Scan for Artifactsאם כרטיס מסך שורד את זה אחרי לילה שלם - הוא יציבלא שורד =שרוף?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר לאהוא פשוט ייתקעוזה אומר בעיית חומרה או דרייבר או ביוס?מה זה אומר בעצם?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים זה אומר שהכרטיס כבר לא סוחב בגלל:1. טמפ' גבוהה.או2. חוסר יכולת לעמוד בתדרים הללו ללא העלאת מתח \חוסר יכולת בכלל.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר בלבלת אותי לגמרי,הבדיקה הזו ב ATI TOOL היא לא מותאמת לכרטיס? הרי ברור שיש כרטיסים חלשים וכרטיסים חזקים. אז מה עושה הבדיקה הזו בעצם? מה שבלבל אותי הוא שכתבת "חוסר יכולת לעמוד בתדרים הללו" כלומר מזה אני מבין שהבדיקה לא מתאימה עצמה לכרטיס אלא יש סטנדרד מסויים שאם כרטיס כלשהוא לא עומד בו אזי הוא "חסר יכולת".מה שאני מחפש זו בדיקה שתמצה את יכולות הכרטיס ו"תעביד" אותו קשה ב-מ-ג-ב-ל-ו-ת הכרטיס כך שאני אדע שחומרתית הכל בסדר בו קריא אין בעיות קירור וכו'.האם הבדיקה הזו ב ATI TOOL עושה את העבודה?תודה רבה, אופיר
פורסם 2006 במאי 3119 שנים הכוונה היא שאם הבדיקה מראה שגיאות או שהמחשב קורס זה אומר שהכרטיס לא יציב באוברקלוק שקבעת, בלי קשר לאיזה חברה הכרטיס.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר הכוונה היא שאם הבדיקה מראה שגיאות או שהמחשב קורס זה אומר שהכרטיס לא יציב באוברקלוק שקבעת, בלי קשר לאיזה חברה הכרטיס.נא לקרוא את הת'רד לפני שמגיבים!אמרתי מפורשות, בדיקה ללא OC.תודה
פורסם 2006 במאי 3119 שנים רגע מה רע לך ב 3DMARK ?? תריץ אותו כמה פעמים רצוף ואז תצא לראות טמפ' בווינדוס.. הטמפ' לא תרד לך יותר ממעלה עד שתבדוק אל תדאג..לבדיקת מאמץ אגרסיבית יותר לך על 2006 ופחות 2005..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.