פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר בקבצים קטנים ReiserFS יהיה עדיף מEXT3 וליהפך.הכל תלוי במה השימושים שלך במחשב (עריכת וידאו או שימושים יומיומיים כמו גלישה, IM וכו').עדיף מאיזה בחינה?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים דיברתי על EXT3 VS ReiserFS.יום אחד כשיהיה לי זמן אני אחקור את הנושא קצת יותר לעומק.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים עשו הרבה השוואות ובכולם ראו שהEXT3 עדיף וקבצים גדולים וRFS לקטנים.אם אתה לא מאמין תחפש בגוגל.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר זה לא שאני לא מאמין.. אני מאמין.השאלה היא שאם יש הבדל של 0.001 שניות בפתיחת קובץ, אז למה צריך לשבור את הראש על איזה מערכת קבצים לבחור?אם נערוך השוואה בין FAT32 ל-NTFS, אז יש כמה הבדלים ברורים ביניהם, חוץ מביצועים.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים (תקנו אותי אם אני טועה)בלינוקס הרשאות האבטחה לא נקבעות לפי סוג הFS אלה לפי קובץ שנקרא/etc/fstab
פורסם 2006 ביוני 419 שנים (תקנו אותי אם אני טועה)בלינוקס הרשאות האבטחה לא נקבעות לפי סוג הFS אלה לפי קובץ שנקרא/etc/fstabאבל NTFS היא מערכת לקריאה בלבד (לפחות לפי הדריבר שיש בקרנל, אם לא מאפשרים לו אופצייה כתיבה). לא משנה מה תעשה, עם דריבר לקריאה בלבד המערכת תישאר לקריאה בלבד
פורסם 2006 ביוני 419 שנים טעית, לא בעיה לעגן מערכת בלי הקובץכעיקרון, אני יודע שאפשר להצפין את כל FS מעבר לזה, אין לי מושג
פורסם 2006 ביוני 619 שנים (תקנו אותי אם אני טועה)בלינוקס הרשאות האבטחה לא נקבעות לפי סוג הFS אלה לפי קובץ שנקרא/etc/fstabלכל מערכת קבצים נורמאלית יש הרשאות אבטחה, זה לא קשור למערכת ההפעלה.אם אין אז זה פרוץ להחריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.