פורסם 2006 במאי 3019 שנים הארטיפקטים הופיעו ככה סתם? אם כן, כנראה שמדובר בבעית חוםמה הטמפ' של הכרטיס במאמץ?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר עכשיו הוא עומד לי על 56 ומתיי ששחקתי במשחק וניאה לי באגיים זה הייה על 61 וזה קצת אני למה יש באגיים
פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה קורה בכל המשחקים?אם כן כנראה שהכרטיס פגוםבכל מקרה מבחינת טמפ' הוא בסדר גמור
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר כא פיתהום זה בכול המשחקיים סתם ככה וסליחה מתיי שאני משחק וזה מופיה הכרטיס על 67 לא 61 מה בטוך שהכרטיס אלך?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים תבדוק תטמפ' במאמץ במהלך משחק עם הRIVA TUNER (יש לה מד טמפ' שאפשר להקליט בו)...ותראה באמת לאן הגיע הכרטיס...ותנסה לקמבן מאוורר שיזרוק עליו אוויר או להחליף לו קירור...(למרות שאם הוא פגום הליבה/זיכרונות אז גם זה לא יעזור..)..
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אל תקפיץ תחכה שיענו לך כי חבל שינעלו לך תתרד ואז בכלל לא יעזרו לך....ותבדוק תטפ' במאמץ תראה אם היא "נורמלית"...(היא הטמפ' נורמלית ועדיין יש ארטיפקטים אז כנראה הכרטיס פגום)...אם הטמפ' גבוה אז יש סיכוי שזה מהחום....(תנסה לארגן לו קירור וכו)..ויש עליו אחריות..??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.